Mi s-au dat papucii

Am ajuns si la momentul asta, inevitabil de altfel tinand cont de stilul meu de viata. Mi s-au dat papucii. E prima oara. Exista un inceput pentru toate. 🙂 Sa va povestesc. Vinerea trecuta am vrut sa profit ca Ea era plecata in Viena asa ca am iesit cu doua prietene. A fost una din cele mai tari seri din ultimul timp. Am dansat, am baut, am glumit, am aberat, am ras impreuna cu domnisoarele de 41 de ani (impreuna, evident). Pe la 5 am ajuns acasa la mine unde am stat 10 minute si apoi am mers la ele. M-am trezit pe la 12 si am mers acasa. Nu intru in detalii dar m-a facut sa exclam ca “Sometimes, I Love my Life”.

Sambata am inceput sa ma gandesc serios ca uneori nu trebuie decat sa-ti permiti sa fi fericit, nu trebuie decat sa nu te gandesti la “prejudecati” ci important e doar ca tu sa te simti bine in pielea ta si daca dupa nu ai nimic pe constiinta e si mai bine. Eu nu aveam asa ca i-am trimis un mail Ei in care i-am povestit cu destul de multe detalii cum a fost seara mea. Nu am ascuns nimic. Poti sa fii pur si simplu extrem de fericit. Si atat.

Duminica dimineata s-a intamplat si inevitabilul. Mi s-au dat papucii. “Gelu, trebuie sa vorbim.” “Am vorbit si cu colegii tai de apartament si cred ca cel mai bine pentru toti ar fi sa iti gasesti un alt loc in care sa stai.” Da, am fost dat afara din apartament. De ce? O combinatie ciudata de vecini comunisti, proprietara nebuna si colegi de apartament a caror viata sociala se rezuma in principiu la cumparaturi in Cora in weekend. Poate o sa va povestesc la un moment dat discutia absurda avuta cu proprietara intr-un post despre contactul meu de pana acum cu proprietari si vecini. dar pana una alta concluzia e ca Gelu isi cauta un loc unde sa stea.

Pana acum marea majoritate a tipelor de care m-am despartit sunt in continuare (adica de 7, 5, 3, 2 ani) cu tipii de dupa mine. Poate am si eu norocul asta si sa gasesc o casa in care sa ma simt “acasa” pentru o perioada mai lunga 🙂

6 thoughts on “Mi s-au dat papucii

  1. Marea majoritate ca marea majoritate, dar ce s-a intamplat cu mica majoritate a tipelor de care te-ai despartit? Si ce legatura au tipele cu casa ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *