Gelu s-a intors

Gelu s-a intors. Cat de cat. Timp de o luna a fost altceva. Nu stiu ce. Nu am mai scris, nu am mai gandit, nu am mai…

Postul asta o sa fie mai ciudat, o sa fie despre lucrurile din ultima luna, o sa fie multe lucruri punctuale care vor arata, intr-un fel sau altul, ca uneori viata nu se rezuma la pustoaice de 17-20 de ani, la casual sex, la calatorii semi exotice, la iubiri de-o vara. Uneori trebuie sa te confrunti si cu lucruri “normale”, cu mutatul, depresia, cancerul, dezamagirea…

  • Am plans de 3 ori in ultimii 10 ani. Acum multi ani eram in prima mea relatie incredibil de serioasa. Mult prea “prima relatie”. Am inceput sa plang atunci cand mi-am pierdut erectia si ea a rabufnit in ras din cauza asta (povestea e lunga, nu are sens sa o spun acum pe toata). Acum cateva luni eram la cinema cu cineva drag sufletului meu. Am inceput sa plang la finalul “Concertului”. Acum cateva zile m-am intors Acasa, m-am asezat intr-un colt si am inceput sa plang. Pur si simplu. Ca sa ma linistesc. A functionat pe moment.
  • Apropo de “Acasa”: m-am mutat. Ma simt Acasa. Nu am net, birou sau masina de spalat dar am linistea de care am nevoie. Nu trebuie sa imi mai fac griji in privinta colegilor, vecinilor sau proprietarilor. Eu si frigiderul meu plin de bere, la 5 minute de birou
  • Atunci cand te aflii in rahat trebuie sa ai grija de cine incerci sa te agati ca sa iesi la suprafata. E posibil ca in loc sa te ajute sa iesi sa te impinga si mai tare in el si dupa aia sa-ti recomande un psiholog o vitanja buna.
  • Am primit viza de Australia dar nu mai plec pe 25 Februarie. Exista mai multe motive dar in principiu uneori trebuie sa te gandesti si la altii, nu numai la tine.
  • Prietenii iti intind mana de pe partea cealalta a mesei nu iti scriu pe wall-ul de pe Facebook.
  • Mi-am dat seama ca tot alerg dupa “prieteni” noi incat am uitat de oamenii care au tot fost aproape de mine.

Dupa cum spuneam, lipsit de inspiratie… Poate imi revin :-s

One thought on “Gelu s-a intors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *