Eu diafan, ea vaca proasta

Imi place sa trag cu urechea cand sunt in locuri cu altfel de oameni decat pseudo intelectuali sau programatori. Pentru a nu stiu cata oara spun ca de asta imi place Argentin: pentru povestile din jur. De data asta am tras cu urechea intr-un club de biliard din Gura Humorului. Am ascultat un baiatas de cartier, tipul de om care iti da un pumn pentru ca te-ai uitat la prietena lui, cum ii povesteste unei tipe de fosta prietena. Am inceput sa ascult doar dupa: “Eu eram un diafan, ea o vaca proasta“.

– A avut o gramada de tipi. Din.. peste tot: Galati, Bucuresti, Arad dar acum e singura. Nu mai are bani si gata… daca n-a stiut cum sa se poarte cu lumea. Ma suna sa  vin dupa ea ca a ramas pe nu stiu ce camp si cand am ajuns acolo ea era plecata. O sun si imi spune: “Ah… a venit altcineva pana la urma. Te pup!” O pupi pe mata! Nu puteai sa ma suni inainte. Tura viitoara crezi ca ma mai duc? (eu cred ca da… ca asa suntem noi, mai fraieri). Daca nu aveau bani nici nu se uita la ei: nu si-a dat seama ca nu o sa arate tot timpul ca acum 5 ani, vaca dracului. Am iubit-o. Puteam sa-i dau ce vrea dar ea nu, vroia din pula’n pula… si dupa aia tot ea ma suna sa-mi zica de nu stiu ce idiot ca a injurat-o. Eu fraier, dau 5 telefoane, strang 20 de baietasi si-i dau omor lu’ ala. Ce vina avea ala ca e ea fraiera si habar n-are sa se poarte. O sa vada ea cum e sa nu-ti raspunda nimeni la telefon. O curva.

– Acum tot ea le zice la tovarasi ca nu am stiut sa o apreciez. Ce sa apreciez ba? Niste ifose de printesa rasfatata care-o suge oricarui taran cu BMW adus din Italia? Sunt nobil, ce pula mea! Iubirea noastra trebuia sa fie stelara, ca o ciocnire de astrii in infinit. Dar nu, ea a vrut sa fie o basina trasa pe intuneric intr-un grajdi.

Discutia a continuat dar a trebuit sa ma intorc la jocul de biliard. Da: cu totii ne dorim iubiri stelare dar de cele mai multe ori ne multumim cu basini trase pe ascuns. Ne dorim ciocniri de astri dar nici macar nu incercam sa aprindem lumina in grajdiul in care ne aflam de frica sa nu vedem gramada de cacat inodor.

7 thoughts on “Eu diafan, ea vaca proasta

  1. Combinatia dintre diafan, astrii, infinit si vaca, curva, si intr-un final basina m-a dat pe spate :)) (in sensul bun al cuvantului)
    keep up the good work 🙂

  2. cat de tare! :)) gelu, sigur nu e imbogatit de tine? pare mult prea misto ca sa fie adevarat :-))
    oricum, e mortala discutia fie ea si amplificata de viziunea poetului. btw cum naiba ai putut sa tii minte atatea replici? :-))

  3. incearca sa nu mai pui “i” in plus… ocupa spatiu si da ca nuca-n perete in limba noastra romana draga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *