Chiar daca […] eu o sa […] pentru ca […]

Ieri am primit un fluturas pe care înca îl mai am în buzunar. E o “reclama” la o piesa de teatru care se joaca Duminica la Motoare (sau Laptarie daca ploua). Piesa e “Te Iubesc! Te Iubesc?”. Mottoul e “Nu exista nici o indifernta între un barbat prost si unul întelept, atunci când acestia se îndragostesc”. Daca aceasta fraza nu spune nimic mi-a atras atentia o alta însiruire de truisme:

  • Calitatile care o atrag pe femeie la un barbat sunt exact acelea pe care nu le va mai suporta mai târziu
  • Daca dragostea este oarba, casatoria îti deschide ochii
  • SECRETUL CASATORIEI FERICITE: sa nu ai preferinte ci sa te multumesti cu ceea ce ai.
  • SECRETUL FERICIRII ÎN CUPLU: sa nu-ti vina ideea sa compari!

Cliseele de mai sus mi-au adus aminte de un lucru pe care l-am tot propovaduit la bere si pe blog: nu pune o întrebare daca nu esti în stare sa faci fata raspunsului. Mai exact, daca te intrebi de ce esti cu cineva ai grija ca vei ajunge sa faci o lista cu toate calitatile si defectele ei/lui si eu unul nu sunt foarte confortabil sa traiesc cu gândul ca “Chiar daca […] eu o sa […] pentru ca […]”. Poate doar eu sunt stricat si o data ce mi-am dat seama ca ma deranjeaza faptul ca vorbeste la hands free inutil o sa-mi fie destul de greu sa trec peste asta.

Eu unul nu sunt în stare sa ma dovedesc un om prea matur si nu o sa-mi pot spune niciodata (Gelu, never say never): “Chiar daca îi place sa se uite la patinaj artistic eu o sa continui sa tin la ea la fel de mult pentru ca stie sa faca, cartofi prajiti”. De asta încerc sa nu îmi gasesc lucruri care sa-mi displaca total si de aceea îmi place sa cred ca sunt destul de deschis la ceea ce fac cei din jurul meu.

Copacii nu fac zgomot aunci când cad daca nu e nimeni în jur sa-i auda. Te cuprinde panica în mijlocul padurii ca te-ai ratacit doar daca te opresti sa te întrebi daca stii unde esti. Vei regreta ceva ce ai facut doar daca te întrebi daca ai gresit sau nu. Etc…

2 thoughts on “Chiar daca […] eu o sa […] pentru ca […]

  1. Piesa se mai joaca si Miercuri, 03 iunie ora 21 pe Terasa “la motoare” sau in “Laptaria Enache” (daca ploua).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *