Exista dragoste si dincolo de KFC

Duminica la pranz. Strada Lipscani. Miros imbietori de mici. Aburi de bere. Mese de plastic. Oameni pusi pe baut. Manele rasunand "in surdina". La o masa un cuplu de 60 de ani. Ma intalnesc cu domnul carunt la coada la mici cand ii spune tipei de la gratar: "Am convins-o cu greu sa vina pana aici ca zicea ca e departe, dar i-am zis <<Hai ca sunt buni micii acolo!>> si a venit pana la urma." Mi-am luat micii si am mers la masa unde i-am urmarit cum se inteleg in liniste.

2 thoughts on “Exista dragoste si dincolo de KFC

  1. Exista dragoste si dincolo de 70 de ani :).E genial sa vezi un barbat la 70 de ani, aflat in vizita in alta tara, cum cumpara o bratara ,simpla de plastic la 2 lei bucata pentru “doamna” lui.E super:).Eu cred ca exista dragoste si dincolo de 3 ani :).

  2. din cind in cind vad pe strada cite un cuplu de batrinei la brat, parca rupti din contextul prezentului si ma opresc fascinat sa-i privesc intrebindu-ma daca voi ajunge si eu la batrinete sa ma plimb fara griji impreuna cu jumatatea mea sau voi fi un unul din mosii aia vesnic nemultumiti care comenteaza peste tot cum ca “era altfel pe vremea mea”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *