Dragostea e ca o pereche de sireturi

  • Desi majoritatea perechilor de sireturi sunt simetrice, cele care atrag priviri pe strada si aduc zambete sunt cele in care un siret e verde iar celalalt mov.
  • atunci cand ti se descheie un siret pe strada de cele mai multe ori te apleci si incerci sa-l legi, fara a-l descheia cu totul. Peste 5 minute te apleci din nou. Peste alte zece iti dai seama ca s-au adunat prea multe noduri dar nu faci nimic in privinta asta ci pur si simplu complici si mai mult lucrurile. Deabia cand ajungi acasa si vrei sa-ti dai papucii jos realizezi cat de “complexa e realitatea”. Reusesti sa te descalti dar siretul e in continuare innodat asa ca te chinui cu unghia, cu dintii si intr-un final cu un cutit… Lucrurile ar fi fost atat de simple daca in loc sa faci un nou nod ai fi pornit de la inceput…
  • cu timpul sireturile se desira si singura solutie, daca nu vrei o pereche noua, e sa iei o bricheta si sa dai foc la capatul care a inceput sa se destrame.
  • “sireturile sunt fie mai lungi, fie mai scurte, fie mai colorate, fie mai sobre, fie legate la pantofii nepotriviti, fie asortati la fix.” (sursa anonima, totusi geniala)

2 thoughts on “Dragostea e ca o pereche de sireturi

  1. hahahah…eu am 89763476786283497 de sireturi colorate si le schimb ca pe ciorapi:)))
    asta ce sa insemne?
    PS:interesanta comparatia..ah..ai uitat sa spui ca mai calci pe sireturi si te impiedici;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *