Rambo IV

Am fost ieri sa vad unul dintre cele mai proaste filme din viata mea. Nu ma plang. Stiam la ce ma duc dar a fost amuzant sa vad sute de vietnamezi fiind macelariti de gloante de 50mm (sper ca nu ma intelegeti gresit dar nu ai cum sa nu apreciezi o ora de violenta gratuita). Va recomand si voua sa-l vedeti daca nu ati facut-o pana acum, cel putin dintr-un motiv, e atat de "ieftin" incat o sa iesiti din sala cu un zambet larg pe fata: "Ma puteam face actor/regizor/scenarist!".

Eu m-am dus la filmul asta si ca sa ma pregatesc pentru Juno (sper sincer sa nu fiu dezamagit la ce astepari mari am). E ca si cum as bea o sticla de Suceava inainte sa cer la bar un Carslberg. E ca si cum ati strabate Calea Ferentari inainte de o promenada pe Calea Victoriei. Cred ca intelegeti ideea… acum mi s-a facut pofta de Braveheart.

Oricat de mult as incerca sa evit subiectul… azi am aflat si ultimul "rezultat" al sesiunii. 3 din 3. La unul nu am fost primit, la unul nu m-am dus si la ultimul… am picat. Mai ceva ca croitorasul cel viteaz. Oricum… nu disper, ma pregatesc ca sa iau ultimele doua si sa ma bucur mai mult decat daca as fi luat si cele de pana acum. 🙂 Nu mint pe nimeni stiu, dar suna bine. E ca si cum as indeplini un obiectiv pas cu pas. Pana in Kaunas.

UPDATE: Super Juno. Super! Putin trist dar realist.

8 thoughts on “Rambo IV

  1. Da asa e, e greu cu examenele astea…eu nu am nici o restanta pentru ca invat din greu, dar te inteleg…plus ca nu suntem cu totii asa daruiti de natura ca sa prindem repede. De exemplu, la IRA, ai vazut cum e cu trecerea in discret, cand faci acolo z la -1 poti sa fii pacalit de…(dres vocea) – pentru cei care nu au scuipat pana acuma ingretosati de cuvintele de mai sus, si pentru tine gelu, care ma cunosti si stii ca asta-toamna am dat impreuna ts-urile vreau sa te(va) incurajez
    Si acum vb doar cu tine gelu, ca sa nu mai pun paranteze de acord. Pe langa faptul (foarte adevarat) ca peste cativa ani o sa privesti aceste examene cum privesti acum lucrarea din clasa a 6-a cand ai luat un “catastrofal” 7 eu iti aduc aminte de o vorba pe care o auzeam in anul 1: “Greu e la poli sa ajungi in anul 4, ca dup-aia, nu mai e problema, termini!”
    Sperand si eu alaturi de tine ca un om intelept a spus vestea asta si cu bucurie ca s-a downloadat rambo, uit de IRA la care nu am deschis nimic si ma scufund intr-o ora de “violenta gratuita”
    keep up the good job

  2. nu vorbi despre rambo de rau pana nu vezi AVP2 sau “i se spunea picasso” ( naiba stie cum i-o zice in engleza)

    cat despre examene: n-ai restanta, n-ai prestanta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *