Frica…

Dupa o relatie de 4-5 ani ce inlocuieste… emotia… ce apar in locul fluturasilor?

Nu mai vreau sa fiu metaforic pentru cateva secunde.

Mi-e frica de o relatie “perfecta” caci in perfectiunea ei pierzi multe sentimente… pierzi emotia sarutului dupa 2 sapatamani, emotia revederii, nervii pe care ii ai atunci cand aflii ca e cu altul, disperarea gandului ca alcineva ii mangaie sanii… nu ai pentru cine sa lasi totul doar ca sa o vezi…

Relatiile serioase sunt.. plictisitoare…

si tousi… eu sper la copii pe care sa-i duc in parc, sotia pe care sa o tin de mana, cumparaturile pe care sa le facem impreuna… Sper sa…

ok! Gata cu sentimentele astea de carton! Avem lucruri mai importante de reciclat!

4 thoughts on “Frica…

 1. cred ca-ti faci prea multe griji. plus, ai avut pana acum o relatie de 5-6 ani si ai ajuns la ce zici? nu ai cum sa-ti imaginezi de acum ce se intampla.
  eu am fost cu un om intr-o relatie 2 ani si abia acum dupa ce ne-am regasit simt ca avem cu adevarat o relatie.
  depinde de cum definesti termenii in timp, de cum iti schimbi asteptarile, te cum te schimbi si se schimba si celalalt si daca schimbarile din voi si cu voi sunt compatibile.
  deci, nu te mai gandit atat!!

 2. everthing is in u, in she, in u as a couple… relatiile serioase sunt serioase daca le dai prea multa importanta, si plictisitoare daca nu ai persoana potrivita..

 3. bre colega, ti-am regasit blogu’ 🙂 dar vad ca intr-o ipostaza mai putin placuta.
  nu iti face griji, toti/toate trec(em) prin asta si e ok.
  A, si nu, nu incerc sa set you up with anybody, doar ca stai flex, o sa iti gasesti tu partenera de cumparaturi si tinut de mana, si alte chestii.
  spor,
  /V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *