Entry for February 01, 2007

1 februarie 2007. Pentru uni e o zi speciala. Pentru alti e o zi foarte speciala.

Vi s-a intamplat sa stati si sa priviti in gol… pur si simplu. Sa te uiti la o sticla de cola de 2.5 litri si la capacul ei fara a vedea rostul sticlei de IceTea de langa. E ca si cum o firma de detergenti ar face bauturi racoritoare. Stiti voi: “Inchide dracului geamul ca ma trage curentul”. Adica, spus pe limba noastra a muritorilor de rand: “Trage pisica de coada pana nu te trage ea de soarec”. Cuvantul tau e mut si-n fata untinderilor alabastre si a infinitului verde dar asta nu inseamna ca ne casatorim cu pesti si avem ca amanti sagetatori.

Care era povestea cu focul si cu fumul? Nu ies copii destepti fara dureri de cap? Da cred ca asa se zicea, ceva de genul: “Nu va apucati de alpinism daca soacra va iubeste!” Iubire? Bibelou de portelan… da… de parca nu am vazut soparle care sa renunte la coada pentru a supravietui. Da… suntem in stare sa renastem din propriile noastre amagiri asa ca nu mai asteptati si sariti prin prima usa deschisa. Nu uitati sa va impiedicati de prag caci altfel va veti trezi cu nasul de zidul de sticla. Sticla? Sticla de Izvorul Alb de 2 litri…

Azi dimineata am vazut un batranel care citea “Ghid rapid pentru invatarea limbi japoneze”. Cred ca a visat ca se va reincarna intr-un sat mic din China si va calatori mult timp prin SUA, si cum romana o stia deja si nu avea alceva mai bun de facut(dupa sarbatori nimeni nu mai vrea sa se cantareasca) avea ocazia sa se puna bine cu martieni de pe acum.

Acum aberez in afara custi dar nu e vina mea ca un pletos isi innoada sireturile in fata mea si o bruneta… Apropo de brunete: la ce te ajuta ca esti blonda cu silicoane, te duci 3 ori pe saptamana la sorar, nu ai avut un orgasm de pe vremea cand iubeai alceva decat oglinda, ai o poseta de 500E si cizme care se asorteaza luate tot de pe Victoriei, conduci un Mercdes Slk daca ai un copil de 3 ani care e mai inteligent decat tine si care pana la 5 ani te va lua ca model si ii va spune colegului lui de gradinita: “Eu am 132 de melodii pe telefon?”. Sunt unele lucruri care ma depasesc.

Si acum pentru cei care au rezistat pana aici: Ce ati face cu un milion de caramizi avand fiecare dimensiunea de 3cm x 10cm x 5cm. Eu mi-as construi un suflet cu suprafata de 5000 metri patrati si un volum de 800 de metri cubi.

3 thoughts on “Entry for February 01, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *