Pur si simplu

Acum cativa ani, cu cateva zile inainte de ziua mea,  ma uitam peste lista cu invitati si jubilam. Urma sa fie prima aniversare in care aveam langa mine 11 tipe cu care am facut sex. Pe 10 dintre ele le penetrasem, cu a 11-a facuse-m doar sex oral. Nu conta; era un moment important pentru mine. Eram un politehnist care urma sa daseze in aceiasi seara cu 11 tipe pe care le-a vazut dezbracate si care i-au oferit cel putin o felatie. Cand a venit seara de 11 nu au venit decat 10 din ele. Erau totusi 13 tipe ale caror sani le-am sarutat, dintr-un total de 20 de oameni cu care imi sarbatoream ziua. Eram implinit.

O strangeam in brate si ma gandeam la lista care mai avea un singur rand ne taiat. Ea avea 35 de ani, isi impingea sanii in pieptul meu iar eu nu mai trebiua decat sa fac sex cu o asiatica, sau negresa, ca sa bifez totul. Cu un an in urma am primit un blowjob de la o australianca dar nu se numara ca si “sex cu o straina”. Cu tipa pe care o tineam in brate am bifat “o femeie cu cel putin zece ani mai in varsta”. Pana in momentul acela eram mandru de toate cele bifate: de numarul lor, de cate in acelasi timp, de primul sex in public, de primul anal, de lift, de cate orgasme a avut intr-o singura seara.

Intr-o seara, gandindu-ma la ziua ce urma, mi-am dat seama ca mi-as putea depasi, a doua zi, un record pe care l-am ignorat pana atunci. Dimineata urma sa fac sex cu prietena mea, as fi sunat apoi la bitou sa spun ca sunt blonav si mi-as fi continuat ziua in pat. Asa am si facut. Pana la 6 cand s-a terminat ziua de munca facusem sex cu alte 4 tipe. Cate una la fiecare doua ore, dupa ce a plecat iubita mea spre birou. M-a mirat pana si pe mine eficienta de care am dat dovada. O data la doua ore incercam sa strang orice fir de par incriminator. Seara, cand am tinut-o in brate din nou, eram epuizat dar nu eram sigur daca ar trebui sa fiu si entuziasmat sau nu.

Aseara insa, a fost mult mai complicat decat atat. Nu a mai fost vorba de liste, obsesii sau recorduri. Am luat-o in brate, am strans-o puternic la piept si mi-am adus aminte de ce-mi doream cu 15 ani in urma. Nu ma gandeam la locuri, numere, procente. Imi doream doar sa tin in brate pe cineva pe care sa iubesc si care sa ma iubeasca. Suna copilaros, si era. Nu-mi doream sa fut doua virgine asiatice intr-o padure din Vietnam; imi doream sa gasesc pe cineva care sa ma inteleaga si sa ma suporte in bratele ei.

Aseara mi-am dat seama ca sunt acolo, cu sau fara vaginul, nascut in Africa, penetrat.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *