Inel

Acum 3 ani dupa ce am primit un cadou de la "ea" pentru ca dupa ce a aflat ca o inselasem (I know girls, sunt un nenorocit) m-am hotarat sa-i iau un cadou de despartire. Eram fixat pe un inel. Nu neaparat "un inel" ci … un inel. Am cautat cateva zile si cand aveam banii si eram sigur pe hotararea pe care am luat-o am mers sa il iau. Pe drum insa mi-a facut cu ochiul un ursu urias din plus. In momentul ala mi-am dat seama ca inelu e o chestie dubioasa, mai ales pentru un cadou de despartire. Asa ca… ursul de plus a fost. I-a placut. Despartirea a decurs normal. We were big "guys". (ca sa nu va speriati, era in jur de 30 Septembrie 2004)

Acum cateva zile am ajuns prin Plazza in cautarea de inel. De ce? De ce nu? Cadou ca oricare altul, e ca si cum i-as fi luat lu sora’mea un aparat foto sau colegilor de camera niste prezervative de jos. In primul magazin in care am intrat  era o domnisoara draguta care mi-a arata inelul care-mi facea cu ochiul si mi-a raspuns zambind cand am intrebat-o cat costa: 11 milioane si ceva. Am zambit si eu. 🙂 Am zis mersi si am iesit eu, blugii mei, adidasii, tricoul de IT-ist si hanoracul de IDM. Sa zicem ca era putin mai mult decat planuisem… Am vazut un magazin mai ok, cu o tanti obosita, fara chef de nimic si dupa ce ma uit la un inel simpatic o intreb cat costa. Raspunsul ei m-a socat putin: "Cat ai de dat?". Poftim? Stiu ca nu paream dispus sa dau foarte mult, dar totusi… Dupa ce i-am zis suma maxima, inelul fiind sub aceasta, m-a intrebat: "Gata, il iei?" "Cand te hotarasti ma gasesti aici. " Poftim?!?! E de inteles ca am zambit si am plecat.

Sfat. Pentru bijuterii mergeti la Unirii sau Cocor. Dar mai bine… aduceti-va aminte de decizia luata de mine acum 3 ani: jucarie si nu inel.

3 thoughts on “Inel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *