Copiii din ziua de azi…

…intra la mine pe blog. Nu e un lucru rau, numai ca ajung aici cautand "sa faci sex la 16 ani?" sau "cum sa cuceresti o fata de clasa a 7". Deschizand pagina cu rezultate de la google am vazut un titlu de post care mi-a sarit in ochi: Probleme sexuale la 14 ani. Problema lui?

Am 14 ani si 5 luni….am o prietena…care are 16 ani ne intelegem f bine problema intervine atunci cand e vorba de sex….ea NU vrea…..nu o inteleg…..poate imi explicati dvs….motivul……ii este frica de consecinte!

🙂 Ok.. sa ne fie clar: are 14 ani si nu intelege de ce prietena lui de 16 nu vrea sa faca sex. No comment!

Oare cum ar fi fost daca netul avea penetrarea de azi cand eram eu "copil". Ce mi-ar fi spus google daca l-as fi intrebat "cum sa o cuceresc pe Felicia?". Oare m-ar fi ajutat cu idei geniale, oare as fi sarutat-o intr-un final, sau poate as fi gasit o pagina in care sa fie poze cu ea…. As fi comentat la pozele ei de pe Hi5? I-as fi trimis pupici pe mess?

Dar daca in clasa a 7-a as fi avut mess si as fi vorbit in fiecare seara cu Monica…  Poate ca intre doua "lol", ":)", "da cu radical", "somn usor colega" poate as fi indraznit sa-i spun ca parul ei pare atat de sclipitor din prima banca, as fi recunoscut poate ca adorm imaginandu-mi scenarii in urma carora as fi iesit ca un erou in ochii ei, si poate ea mi-ar fi spus ca o fascineaza solutiile simple gasite de mine la geometrie, ca stie ca as fi meritat sa merg si eu la nationala de fizica, sa-mi zica… noapte buna!

Poate ca, cu destul porno la indemana, nu m-ar fi speriat atat de mult prima experienta sexuala, si poate ca ar fi venit mult mai devreme, si poate ca…

10 thoughts on “Copiii din ziua de azi…

  1. Hahah Ce tare! Eu la 14 refuzam un coleg de clasa care ma invita sa pipai o fata mai mare dupa o centrala :))) Mi s-a parut ca si cum as fi mers la curve. A doua oara nu l-am mai refuzat… si nici pe ea. :)))

  2. OK!!! Blogul acesta a pus capac la toate, este cat se poate de real si chiar pune in vedere “problemele” tinerilor din ziua de astazi.Mai mult decat GENIAL!!!

  3. va rog ajutatima sa cuceres si eu o fata de cls a 7 vor rog mult!ca iei ii place de unu de la mn din cls iar eu sunt mort dupa ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *