Un ultim post

Aceasta cred ca va fi ultima insemnare de pe acest blog. Musuroiul incepe sa se darame. De ce? Pentru ca incep sa povestesc cu entuziasm ce mi s-a mai intamplat si lumea ma intrerupe si imi zice: “Stiu, am citit pe blog”. Pentru ca multi dintre voi cred ca ma cunosc doar pt ca unele insemnari au fost relativ personale. Pentru ca mi-ajung cele 8-9 ore in care stau “conectat” la servici. Pentru ca lumea virtuala e rece…

Niste ultime lucruri:

 • dealul din poli e fascinant. “Gasca” de copii de 1-4 ani e de-a dreptul fascinanta. Abia astept sa imi port si eu copilul de umeri pe acelasi deal inverzit.
 • e mult mai probabil sa primesti ajutor de la cineva pe care saluti sporadic pe mess decat de la cineva care…

Acestea fiind spuse, ne auzim cu bine, probabil ca in alta locatie.

Gelu

8 thoughts on “Un ultim post

 1. “Abia astept sa imi port si eu copilul de umeri pe acelasi deal inverzit.”
  Cat de serios ai vorbit?
  Uneori ma minunez de ceea ce povestesti in bloguri…..
  Nu inteleg de ce nu mai vrei sa mai lasi insemnari?
  Oricum daca vorbeai serios meriti aplauze….

 2. Nu te cred. Ti-a intrat prea rau in sange si iti place sa faci parte din roblogosfera. Cel mai probabil iti schimbi blogul ca sa nu te mai citeasca cei din lista de ymsg, dar de bloguit, vei blogui.

 3. salut..era un blog interesant si din cate vad.. foarte citit(chiar si de oameni necunoscuti :D) .. oricum… decizia iti apartine..

 4. de ce?….chiar ma obisnuisem sa deschid pagina de yahoo 360 si sa vad ce aduci nou!!! nu ar fi corect sa renunti pentru ce cred altii:( ..oricum..ramane hotararea ta si ti-o respect ca atare..dar vreau sa stii ca mie chiar imi placea cum iti exprimi gandurile si mai ales cat de natural esti in tot ce povestesti!

 5. salut.. am dat de tine pe google, cautand _complet_ altceva.. si eu tot in poli :).. vroiam sa iti spun ca scrii deosebit de frumos si imi promit sa citesc tot blogul, nu doar cele cateva posturi de care am avut timp acum ( deh.. sesiune, si eu nu am trecut de dce ca tine.. inca. oricum acum ii spune altfel, deci e mai usor 😀 ).. felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *