Cadou

Acum 2 zile, dupa ce m-am horarat sa nu-mi invat la MS am fost si mi-am facut un cadou pe care il vreau de 10 ani cred… In acest timp am tot sperat ca voi primi cartea asta, mai ales ca nu am facut un secret din faptul ca mi-o doresc. Cred ca am mai zis de ea… e cartea mea de capatai care am citit-o de 3-4 ori pana acum, de fiecare data fiind imprumutata. E vorba de “Tunelul – Ernesto Sabato”.
Am citit-o prima oara intr-o noapte in care eram intr-o tabara si toti ceilalti erau la discoteca, in timp ce eu am ramas sa citesc cartea asta ce mi s-a parut geniala. Acum nu mai mi se pare atat de “tare” dar oricum a avut un impact destul de mare asupra mea; cred ca e comparabil cu cel al cartii pe care o mai rasfoiesc si acum, “De veghe in lanul de secara – Salinger”. Despre ce e vorba in “Tunelul”? Ce ar putea impresiona un pusti de 12 ani mai mult decat o crima din dragoste? O crima facuta pentru ca o femeie iese dintr-o casa in timp ce trenul “lui” trece pe langa. Acum am citit incepand cu ultimele capitole… 🙂 Incep sa inteleg.

4 thoughts on “Cadou

  1. tunelul e o carte foarte buna. iti recomand si despre eroi si morminte tot de sabato
    de veghe in lanul de secara nu mi-a placut absolut deloc. cred ca sunt un caz unic.

  2. Nu cred ca esti un caz unic. Iti place sau nu in functie daca te regasesti sau nu. Eu m-am regasit.

  3. da, cred ca ai dreptata. nu cred ca m-am regasit in tunelul, dar in mod sigur trebuie sa ai sau sa vrei niste experiente similare. ceea ce nu a fost cazul.
    prima oara cand am citit de veghe in lanul de secara a fost un chin. abia a doua oara am inteles what was the point.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *