8 thoughts on “Din nou Metrou

  1. Serios?Dezvolta ,eu nu am mers cu metroul pana acum,deci nu prea am cum sa te inteleg.Poate imi explici si mie ce anume visezi?

  2. mai ales daca nu ai un mp3 care sa iti zdruncine urechile.. atunci privesti in jur, te sperii, te uiti iar si vezi ca esti singur in orasul asta gri… si iti place sa fii singur.esti singur cu tine.. cat as vrea.. 🙂

  3. Sincer si eu visez cand merg cu metroul….daca am avea un instrument de receptat ganduri…pe bune cred k am crea cele mai intense si interesante povesti ale lumii…am depasi Sherezada…..Halima si orice altceva…..fiecare are o poveste:de la tipul care sta cu capul plecat la 6 dim si probabil se gandeste:shit..iar am uitat gazele aprinse…la tanara domnisoara care ar fi vrut ca seara sa nu se fi terminat atat de repede…la domnul crispat si trist din cauza problemelor de la servici….la gospodina care s-a dus cu metroul pana in carrefour sa faca cumparaturile pentru masa de pranz….la gandurile noastre:ce am facut la testul de la practik……ma mai iubeste….ma iubeste…..suntem impreuna….ce sa fac azi 2 ore libere…ma duc in parc….sau dau o raita prin plaza…sa frec menta….il sun sau nu il sun…to be or not to be….eu zic k gandurile noastre reprezinta cea mai mare anomalie a universului…pot crea povesti si pot dezlega povesti….Merci de coment!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *