Caii la fereastra

“Un barbat adevarat trebuie sa manance linistit, sa manance tot si sa nu faca firimituri.”

Daca ti se ofera o portie de iubire trebuie sa ramai linistit la locul tau, fara sa exulti sau sa te exteriorizezi cumva. Sa ramai neclintit la povestiri sau felii de zambet. Trebuie sa termii toata iubirea si nu cumva sa faci firimituri ca stiti si voi ce se intampla: se aduna firimituri in crapaturile din dusumea, care apoi incepe sa scartaie.

“Un barbat adevarat nu umbla cu burta plina de apa.”

Tot timpul trebuie sa lasi loc pentru mai mult, pentru inca un strop de fericire, pentru inca un joc de table cu Vasilica si pentru inca un sarut pe cochilia lui Ionica.

“Cand visezi broaste fa tot posibilul sa te trezesti.”

Nu risca sa-ti sara vre-o broasca din vis si sa te trezesti cu o broasca mare si verde in patul tau, ca atunci nu mai ai nici o sansa. Nu se cunoaste nici un caz in care o broasca modelata din 3 vise si un somn sa fi dus la inflorirea garoafelor din valiza.

“Trebuie sa bei toata apa in care urmeaza sa inoti. Numai asa ajungi un bun inotator.”

Asta ar trebui sa ne invete mamele inainte sa ne nasca. Cred ca e de datoria tatilor, cei care au noroc sa aiva asa ceva, sa sopteasca nenascutilor de 3 luni:”Ia o gura mare de viata!”

4 thoughts on “Caii la fereastra

  1. si cind zici ca e piesa si unde? am vazut odata o varinta jucata de unii de la mine din liceu, si chiar si asa, tot mi-a placut! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *