Back

M-am intors. Nu mai ascult Romantic Fm. Nu cred ca as fi in stare.

As fi fost dispus sa fac multe ca sa-mi prelungesc zambetul, sa o vad in fiecare zi pentru trei luni pana sa indraznesc sa o tin de mana… sa mai stau 6 luni pana sa o sarut… sa stau 5 ani pana sa fac dragoste cu ea si in timpul asta sa nu indraznesc sa ma gandesc la sex…. dar…. mi-a trimis un mesaj in care-mi zicea : “po-ti sa”… Stiu ca si eu fac zeci de greseli de ortografie in fiecare blog, dar “po-ti”… asa ca back to the old me!

5 thoughts on “Back

  1. “Am un unchi care a sculptat exteriorul biserici in care […]”
    Citez aici dintr-un blog de-al tau doar ca sa te fac atent ca nu suntem perfecti: e pardonabila omisiunea i-ului marcand genitivul, cu atat mai mult cu cat esti, inteleg, “politehnist” 😀 .
    Ar fi amuzant sa te indragostesti nebuneste de o frumoasa agramata, sa vezi atunci cum ti se strange stomacul cand “i-ti” scrie un ravas. Si-o sa inghiti toate enormitatile ei, hap! hap! sau o sa incerci fara succes s-o inveti cum sta treaba cu orto-exprimarea, apoi dezarmezi si-o iubesti asa cum e. 😀

  2. Dupa cum ziceam, fac multe greseli de ortografie in “scrierile” mele, unele din ele sunt din neatentie, iar “hotararea” mea tine mai mult de lucrurile care nu se pot spune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *