Apocalypto

Aseara am fost la un film pe care vroiam sa-l vad de peste 6 luni, si pe care desi l-am gasit pe retea am asteptat sa fie lansat in cinematografe.
“Dragostea” mea pentru Mel Gibson dateaza de 8 ani, de cand am vazut BraveHeart prima oara (recunosc… am dat o lacrima la final pentru saracul William Wallace) si apoi am incercat sa vad toate filmele lui(cu cateva mici exceptii am reusit).

Vroiam sa fac o prezentare generala a filmelor in care a jucat Mel Gibson si pe care a ajuns apoi sa le produca si regizeze dar…

Ideea principala: duceti-va sa vedeti Apocalypto. E un film grandios in care nu joaca nimeni de care sa fi auzit pana acum si in care se vorbeste o limba pe care nu ati m-ai auzit-o pana acum. In caz ca vi s-a parut filmul Saw prea “sangeros” cred ca veti avea aceiasi parere si despre filmul acesta…

Finalul cam american dar… ar fi fost cam aiurea sa alergi atat prin jungla ca sa-ti salvezi familia si la final sa te impiedici de-o radacina si sa cazi cu capul de o piatra si sa mori.

Un ultim lucru: Mel Gibson a fost regizor, scenarist si producator la acest film.

3 thoughts on “Apocalypto

  1. American, neamrican finalul…macar in filme dragostea sa invinga totul :P. Oricum mi-a placut sangele imprastiat pe acolo ;;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *