Insemnari

Back

Filed under: Uncategorized — Gelu January 30, 2007 @ 10:09

M-am intors. Nu mai ascult Romantic Fm. Nu cred ca as fi in stare.

As fi fost dispus sa fac multe ca sa-mi prelungesc zambetul, sa o vad in fiecare zi pentru trei luni pana sa indraznesc sa o tin de mana… sa mai stau 6 luni pana sa o sarut… sa stau 5 ani pana sa fac dragoste cu ea si in timpul asta sa nu indraznesc sa ma gandesc la sex…. dar…. mi-a trimis un mesaj in care-mi zicea : “po-ti sa”… Stiu ca si eu fac zeci de greseli de ortografie in fiecare blog, dar “po-ti”… asa ca back to the old me!

5 Comments »

 1. inacceptabil

  Comment by Anonymous — January 30, 2007 @ 11:26

 2. Adevarul e ca greselile de ortografie “are a real turnoff”

  Comment by Anonymous — January 30, 2007 @ 11:45

 3. lucrurile mici care fac viata :P

  Comment by Anonymous — January 30, 2007 @ 11:52

 4. “Am un unchi care a sculptat exteriorul biserici in care […]”
  Citez aici dintr-un blog de-al tau doar ca sa te fac atent ca nu suntem perfecti: e pardonabila omisiunea i-ului marcand genitivul, cu atat mai mult cu cat esti, inteleg, “politehnist” :D .
  Ar fi amuzant sa te indragostesti nebuneste de o frumoasa agramata, sa vezi atunci cum ti se strange stomacul cand “i-ti” scrie un ravas. Si-o sa inghiti toate enormitatile ei, hap! hap! sau o sa incerci fara succes s-o inveti cum sta treaba cu orto-exprimarea, apoi dezarmezi si-o iubesti asa cum e. :D

  Comment by Anonymous — January 31, 2007 @ 03:50

 5. Dupa cum ziceam, fac multe greseli de ortografie in “scrierile” mele, unele din ele sunt din neatentie, iar “hotararea” mea tine mai mult de lucrurile care nu se pot spune.

  Comment by Anonymous — January 31, 2007 @ 04:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment