2 ore foarte lungi…

Ieri trebuia sa merg la “Hartia va fi albastra” dar… cu 3 ore inainte de inceperea filmului am primit mesaj ca ea nu mai vine… asa ca a trebuit sa-mi caut un alt partener de film romanesc. Dupa cateva refuzuri am ajuns sa vreau sa merg la film pur si simplu si asa am ajuns sa merg la un film… “genial”. World Trade Center.

Am regretat amarnic ca am intrat in sala nr. 6 de la Movieplex. Un film cat de poate de penibil, cel mai naspa film pe care l-am vazut anul asta, si ca orice film prost a tinut 2 ore si ceva. Din pacate nu am mers nici cu persoana potrivita: ei ii placea filmul. Ar fi fost interesant daca nici ei nu i-ar fi placut si am fi putut rade amandoi de penibilitatea imagini in care Iisus apare cu o sticla de apa in mana. Filmul a fost facut parca pentru toti cei care se uit la Tanar si Nelinistit si gusta mai mult ca oricine o “parti” din realitate.

Stiu ca probabil americanii nu ar gusta asa cum am facut eu A fost sau n-a fost dar oricat de mult as incerca sa ma pun in locul unui american mandru de “nationalitatea” lui nu cred ca as putea trece peste faptul evident ca e un film de propaganda, inca o explicatie pentru raspunsul americanilor la “cea mai mare tragedie” a secolului.

Concluzia: film de tot *****

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *