Insemnari

New York la cald

Filed under: Personal,The picture of the day — Gelu December 14, 2010 @ 19:12

Tocmai m-am intors din New York. Mi-a placut mult orasul. Poate o sa revin cu un post mai consistent dar acum nu vreau decat sa mentionez cele mai faine trei momente pe care le-am trait in cele aproape 3 zile.

Central Park e de-a dreptul incredibil. Nu stiu daca de vina e contrastul dintre miile de copaci si sutele de zgarie nori din juri sau doar faptul ca iti ofera o liniste increbibila in mijlocul unui oras atat de agitat. Cea mai linistitoare ora in NY a fost in Central Park in care am impartit o tigara si o Timisoreana cu o persoana extrem de umana din Peru.

IMG_6839

Duminica seara vroiam sa merg intr-un club sa dansez, sa vad cum e viata de noapte. Dupa ce am gasit pe YELP doua cluburi relativ aproape de hostelul meu am mers in cautarea lor. Erau pustii. Ma intorceam spre “casa” cand am vazut o lumina incredibila deasupra Empire State Building.

IMG_7203

M-am decis ca ar fi trist sa merg la Hostel si am mers sa urc pe cea mai inalta cladire din NY desi ploua in continuare. Cand am ajuns la etajul 81 mi s-a luat rasuflarea…

IMG_7215

Al treilea moment magic se leaga tot de Centeal Park. Singur pe o banca, intr-o mica pauza in care nu mai ploua, citind o carte foarte draguta care se potrivea cu New York-ul. Inca o data: daca ar fi sa ma mut in NY asta ar fi unul din motivele principale.

IMG_7094

2 Comments »

  1. Nice … si tu ai fost foarte uman in postarea asta :)

    Comment by Andreea — December 14, 2010 @ 19:21

  2. so nice to make ur dreams come true :)

    Comment by mika — December 15, 2010 @ 00:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment