Insemnari

Razi ba’

Filed under: Punctual — Gelu March 28, 2008 @ 19:51
 • [UPDATE] In sfarsit am gasit ceva de care sa rad: Base iesind de la politie. Genial!
 • am fost acum ceva timp la Teatrul de Comedie. Comedie domle… Vorba cuiva (putin adaptat): "Ar trebui sa puna deasupra un ecran pe care sa scrie la glume ‘RADETI’ ". Nu de alta. Dar eu nu am inteles unde erau momentele comice desi 95% din sala radea cu hohote.  M-oi fi schimbat eu de pe vremea cand radeam la glumele lui Nae si Vasile…
 • am mai trecut si pe la scoala saptamana asta… ca-n clasa a 4-a: hai sa suflam cu bucati de hartie prin tuburi de pix. Razi ma! Imi aduc aminte o zi de prin ’96 in care am ras copios la o astfel de faza.
 • acum ceva ani Carcotasii mi se pareau amuzanti. Poate chiar erau. Acum… cel mult penibili. I-am ascultat doua dimineti la rand ca sa ma conving ca nu a fost un accident. Se pare ca unii oameni nu inteleg ca dupa 4 ani te cam plictisesti de aceleasi glume oricat de geniale ar fi.
 • din cand in cand mai ajung si la birou.
 • prin Berchisesti oamenii cand se mai vad (dupa 6 luni petrecute pe munte) isi dau cu parul in cap si apoi rad de reactia celuilalt. Amuzant.
 • cel mai tare am ras acum 6 ani la: "Era o albina intr’o cutie". Atunci am ras 30 de minute. Evident ca acum nu are nici un sens :)
 • acum… cel mai amuzant film: "Rambo 4". Piesa de teatru… "Cinci Piese Scurte". Carte… ah… cat am ras la finalul "Alchimistului" acum vreo 5 ani…
 • ca o concluzie: imi place sa rad si o fac des. Uneori insa bancurile cu Parama/Paranga ma depasesc.

2 Comments »

 1. Legat de faza cu suflatul bucatilor de hartie ..stii ca am intarziat nitel la proiect ,cei drept am alergat nitel ca sa ajung…si cum m-am pus in prima banca, aveam din accident doi nasturi la camasa desfacuti incat mi se vedea sutienu’ … incepusarea astia din spate sa sufle hartii…am zambit larg si ma gandeam cat de interesant era in clasa a 3-a cand se arunca cu hartii in timpul orei :)..acu parca nu mai pare asa de naiva indeletnicirea asta :))

  Comment by ana — March 30, 2008 @ 01:28

 2. Hmm 5 piese scurte ale lui Ionescu? Am fost si eu, la Odeon. :)

  Comment by putty — March 31, 2008 @ 22:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment