Insemnari

Macarale… Macarale…

Filed under: Uncategorized — Gelu August 29, 2007 @ 22:06

In fiecare zi trec pe langa macaralele de la Semanatoarea care ma fascineaza. Cand eram mic credeam ca toate macaralele sunt “fiare vechi” care se foloseau doar inainte de 89. Nu vazusem nici una functionala. Erau utile doar pentru berze si sinucigasi. Acum insa… Fascinante!

Acum ceva timp spuneam ca vreau sa devin sculer matriter.

Acum o saptamana o colega spunea ca simte ca nu face nimic util. Ea se ocupa cu recrutarile. Ca nu “se vede” munca ei, ca macar noi (“inginerii”) facem ceva ce ajunge in mana a milioane de dezvoltatori. Totusi… ce-o sa zic nepotilor? Ca am ajutat la creearea unui IDE pentru flex? Ok… si la ce ajuta? Salveaza vieti? Tine de cald? Face pe cineva fericit? Tehnologia e atat de “rece”. Cand ai “macaraua ta” poti insa sa te plimbi pe malul Dambovitei si sa le spui copiilor: “Eu am ridicat grinzile astea de metal!”.

2 Comments »

  1. In urma cu nu foarte mult timp, am aflat ca fiecare avem macaraua noastra, iar peste 30 de ani, vom spune nepotilor ca fiecare isi alegd macaraua pe care o vrea, iar la batranete te poti intoarce la un gater sau la un strat de flori

    Comment by Aura — August 29, 2007 @ 23:43

  2. “Cand eram mic credeam ca toate macaralele sunt fiare vechi” care se foloseau doar inainte de 89″… creepy :P

    Comment by claudiu — August 30, 2007 @ 13:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment