Insemnari

La Motoare

Filed under: The picture of the day — Gelu June 5, 2007 @ 22:44

Flori

Radio Guerila; un pahar de Skol luat cu ultimii bani din portofel; 3 kile de nori pe cer; multe mese libere; o bruneta cu ochelari ce-si noteaza ceva pe un carnetel cu arcuri; o tipa verde in cap si cu tenisi cu flori ce citeste “Junky” si asculta muzica la Iriver pe perna de langa; 15 oglinzi pe un perete; un vant ce-mi da paharul jos si-mi arunca foile de MS in aer; un tip fericit ce a gasit de la cine sa ia o tigara; doi studenti la politehnica ingrijorati de inteligenta artificiala; 3 blonde cu glugi taiati care nu se ingrijoreaza de nimic; un maieu alabastru ce joaca Mim; un el si o ea ce se saruta in ciuda examenului de GD; un sir de pahare pe jos; un al doilea sir de pahare pe jos; un al doilea maieu ce joaca Mim; pahare goale se joaca pe piatra cubica acompaniate de 3 cutii de cola.

Pe cine mint? Locul meu nu este aici. Aici e loc de oameni fara grij, de oameni care-si vor petrece vara in Vama cu 50 de lei si multe vise; pe mine vantul nu mai ma poarta nicaieri, poate doar spre birou sau facultate; orasul iubire? Suna bine dar doar cam atat; atat de departe sunt nori si visele incat scara din bucati de puzzle e clar ca nu poate sa duca undeva; vantul asta e incredibil, te duce departe de Bucuresti, te duce la mare, te duce “La balcoane”, pe platforma, la umbreluta… Mi-am adus aminte de infinitatea golului de pe Rarau, de cat de mic te simti si cat de rosu pare sangele;

Alte poze aici.

3 Comments »

 1. foarte misto au iesit tenesii..

  Comment by Mika — June 6, 2007 @ 00:28

 2. Bine ai revenit Gelu, e o placere sa te citesc, si in plus, ma bucur sa descopar un Bucuresti de care nu stiam. Succes.

  Aura

  Comment by Aura — June 6, 2007 @ 09:15

 3. Fiecare floare de pe tenesii aia asteapta soarele de Vama.Si asta pentru ca, sperantele la mare printre scoici se simt pretioase, incat prind aripi :)

  Comment by undracbun — June 7, 2007 @ 02:51

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment