Insemnari

Pissed off

Filed under: Uncategorized — Gelu October 24, 2006 @ 11:38

La ce te ajuta ca iti misti hoitu intr-un Audi A4 daca esti obisnuit sa mananci unde te caci si iti inveti si urmasii sa se cace cu mandrie de unde mananca.
Scuzati-ma pentru limbaj dar pur si simplu ma enerveaza oamenii care confunda Bucurestiul (si nu numai pe el) cu propriul WC, indiferent daca asta e facut din 4 scanduri si o gaura sau are 30 mp si e plin de marmura din Italia.

Stateam acum doua zile si imi savuram shaorma cand mi-a fost dat sa asist la dovada maxima de incultura si “manelism”. Dintr-un Audi A4 coboara doi “bastani” imbracati intr-un clasic costum negru si  tricou mulat impreuna cu doi puradei. Merg la “shaormaria” de langa si isi iau cate un burger sau ceva de genul… cu o “gratie sublima” (nici eu nu eram cea mai mare domnisoara dar totusi…) isi infulecau mancarea. Cand barosanul barosanilor a terminat, desi era la 3 m de un cos de gunoi a aruncat tona de servetele si ce-a mai ramas de la burger langa copacul la umbra caruia s-au oprit. Avea in privire mandria dobitocului care si-a insemnat locul. Gestul a fost urmat de sofer si apoi si de copilul de 13 si de 5. Cel din urma a ezitat… s-a uitat la cosul aflat la o aruncatura de bat dar apoi urmand exemplul celor mai mari si mai experimentati a aruncat si el resturile la radacina copacului.

        Chiar asa? De ce sa-i doara undeva ca va calca cineva in gunoiul lor atata timp cat ei se urca in A4, dau durmul la manele si se duc sa…

1 Comment »

  1. …Si nu erau pe Calea Victoriei in zilele francofoniei sa nu fie cosuri de gunoi…traim in Romania doar…

    Comment by Anonymous — October 24, 2006 @ 13:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment