Un oras nimfoman

Acum mai bine de o saptamana am aterizat in San Francisco asteptand sa treaca cele doua saptamani si sa decolez spre New York.

Acum cativa ani eram intr-o relatie “deschisa”. Am mers cu ea acasa, ai mei erau plecati, dar inainte sa mergem i-am zis ca o iau cu mine cu o singura conditie: daca ma lasa Sambata seara sa mi-o trag cu o “amica” pe care o cunsocusem cu ceva timp inainte si mi se pusese pata sa fac sex cu ea. M-am trezit sambata asteptand sa vina seara si sa ma intalnesc cu tipa. Problema a fost ca “prietena” a abuzat sexual de mine toata ziua asa ca seara eram prea epuizat ca sa ma bucur cum trebuie de tipa cea noua. Uitandu-ma in urma pot spune ca da, am facut sex, dar sunt convins ca ar fi putut fi mult mai bine decat a fost daca nu as fi petrecut 6 ore inainte legat de pat cu o nimfomana deasupra care nu putea sa-mi “interzica” sa ma vad cu cealalta dar putea sa se asigure ca nu o sa fiu in stare de aproape nimic.

Ma tem ca asta incearca sa faca si San Francisco acum. Simt ca ma stoarce de puteri astfel incat sa fiu prea obosit pentru New York.

Update: Radem, glumim, folosim metafore si comaparatii dar eu deabia mai merg. Ma doare groaznic talpa dreapta.

One thought on “Un oras nimfoman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *