Univers paralel

Acum cateva zile un coleg de munca ne-a trimis o invitatie sa luam masa impreuna. Face cinste pentru ca e cea mai importanta zi din an pentru el. Intrebandu-l am aflat si de ce: era ziua sotiei lui. La inceput am luat-o ca ceva amuzant. Ii zambeam cu supieriotatea pustanului de 24 de ani fericit ca va fi singur in New York, ca nu va trebui sa imparta cu nimeni bucuria unei zile petrecute in Central Park, ca cel mai important lucru e sa fiu eu fericit cu mine. Dar… constant imi apare in minte implinirea cu care a spus: “E ziua lu’ nevasta-mea” cand l-am intrebat daca e ziua lui…

Ieri la masa l-am intrebat ironic pe un coleg de munca de cand nu a mai dansat. Purta un tricou cu un tip dansand in diferite pozitii si imi imaginam ca el nu a mai dansat de ani de zile. Raspunsul lui m-a surprins. “De cateva zile. Am fost la cursurile de salsa cu sotia.”. Explicatia m-a socat. “Vreau sa invat miscari noi. Ei ii face placere sa danseze. Dansam destul de des prin casa”. Exista dans dincolo de nunti si cluburi? Poti dansa pentru bucuria altcuiva?

Stau singur cu un pahar de vin roze in fata si ma intreb: Exista ceva mai presus decat propriul orgoliu si indeplinirea propriilor vise? Fericirea ei mai importanta decat fericirea mea? Cum se poate ajunge in lumea aceea?

7 thoughts on “Univers paralel

  1. Trebuie doar sa te loveasca atat de tare incat raspunsul intrebarilor de mai sus sa iti devina implicit.
    From my side of the page, si DA si NU, nu exista un raspuns absolut, trebuie sa stii doar cand e Da si cand e Nu.

  2. In primul rand, vreau sa iti urez La Multi Ani.
    Sa stii ca eu sunt un om normal, intru aici doar ca sunt curios sa vad ce raspuns gasesti tu la niste intrebari pe care mi le pun si eu.

    Daca vrei o relatie, apoi familie, apoi copiii, de ce nu lasi fanteziile, iluziile ? Poate ca nu e de tine viata de familie.
    Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *