Tu ce faci cu cadavrele?

Inevitabil ajungem la un moment dat in viata in care trebuie sa ucidem. E un lucru de care nu putem scapa. Fiecare are modul lui de a o face. Eu am inceput sa o fac destul de tarziu. Pana acum cativa ani nu faceam decat sa-i impusc in picior si astfel eram sigur ca nu au cum sa ma ajunga din urma. Mi-am dat seama ca nu e cea mai buna modalitate de a scapa pentru ca inevitabil ma impiedicam si eu si ma ajungeau din urma.

Acum cativa ani am inceput insa sa fiu mai sadic. Ii lasam pur si simplu sa moara incet. Fara apa, fara mancare, mureau pur si simplu. Atunci am inceput sa am o problema: ce sa fac cu cadavrele? Initial lasam pur si simplu viermii sa-si faca treaba crezand ca nu o sa fiu niciodata pus in ipostaza sa-mi aduc aminte de ele. Nu a fost atat de simplu. Adesea ma trezeam cu un sentiment acut de vinovatie si incercam sa ma intorc cu un buchet de flori. Dar nu aveam unde… imi era imposibil sa-mi dau seama unde au ramas imprastiate ramasitele…

Acum un an am inceput sa fiu mai radical. Am inceput sa omor dintr-o singura lovitura. Puneam cadavrul intr-un sac de plastic si-l ingropam cu o cruce deasupra. Aveam unde sa ma duc cu un numar par de flori, dar avea sens? Mortii cu mortii, viii cu viii….

Tu ce faci cu cadavrele?

8 thoughts on “Tu ce faci cu cadavrele?

  1. :)))…e funny spus…dar se vede ca e fals modul asta de-a vedea lucrurile …nu exista cadavre …sa omori inseamana sa omoram o parte din noi …deci nu cred ca putem vb de cadavre …e ca si cum am incepe sa aruncam din caramizile de la casa ….doar caramizile ne-au ajutat sa capatam forma…sa devenim o casa …hehe

  2. De cîte ori tre să vă explic…

    Te duci pe DN1 pînă ajungi la Zoo. Faci dreapta spre Academie, și pe la jumatea drumului e un loc de parcare pe dreapta. Scoți repede din portbagaj ce ai de îngropat și-l treci repejor pînă peste drum în pădure. Tre să ții diagonal față de drum, să te îndepărtezi și de DN și de Academie. După vreo 5 min de mers, te uiți în jur, faci o groapă cît mai adîncă, preferabil să încapă în picioare, dar tre să ai experiență s-o sapi repede.

    Cel mai bine să-l tai, dar nu acolo, acasă, în cadă înainte și faci mai multe gropi. Nu una lîngă alta, ca ghiolbanul, ci te plimbi și tu un pic.

    Totdeauna să scoți din sac ce ai de îngropat. Toți ciumpalacii îngroapă punga cu totul, de greață, și ți-l găsește acolo și după 200 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *