Virgin din nou

Aseară în timp ce-mi beam sticla de Timişoreana liniştit pe terasă mi-am dat seama că nu am mai făcut sex de mult. Cred că au trecut aproape 7 ani. Aveam 16 ani şi lucrurile păreau simple. S-a întâmplat într-o lună de mai. Am făcut dragoste (sinonim pentru sex, nici o altă însemnătate, folosit doar cu scop poetic) în fiecare zi timp de 2 săptămâni. Prima oară a fost pe dealul din spatele casei ei. A fost atât de intens. Mă simţeam atât de Eu în braţele ei. Recunosc, prea bine. De fiecare dată era altfel. Îmi redescopeream în fiecare zi sexualitatea. După două săptămâni mi-a fost frică de ce o să mai descopăr şi m-am despărţit de ea. Vroiam să o iau mai moale. Credeam că sunt prea tânăr pentru lucruri aşa intense.

De atunci… nimic. Timp de 2-3 ani nici măcar nu mă gândeam la asta. Am preferat să uit momentele în care mă simţeam împlinit. Am avut relaţii dar doar atât. Ne ţineam platonic în braţe, ne scriam poezii, ne mângâiam pe sentimente şi cam atât. Nici măcar nu încercam să le mângâi sânii, fugeam de orice lucru care avea vreo însemnătate sexuală. Defapt nu fugeam. Nici măcar nu simţeam nevoia să fac ceva.

Acum 4 ani lucrurile s-au schimbat. Simţeam nevoia să fac sex. Aveam deja 19 ani şi deşi nimeni din jurul meu nu părea a face asta eu credeam că de asta aveam nevoie pentru a mă simţi din nou împlinit. Eram ca un copil care îşi vroia înapoi jucăria pe care a aruncat-o cu mult înainte. Vroia şi ea. Vroiam şi eu. Am ajuns departe, mai departe ca niciodată în cei 3 ani. Am stat dezbrăcat lângă ea, ne-am mângâiat trupurile goale, ne-am sărutat trupurile goale, ne-am simţit trupurile goale dar… ne-am oprit de fiecare dată înainte de a putea spune că “am făcut-o” (dacă m-aţi fi întrebat atunci v-aş fi spus că sunt un mare star porno). După un an plin de impotenţă am decis că trebuie să-mi descopăr în braţele altcuiva sexualitatea.

Ce a urmat după e greu de definit… Eu am încercat. Am mai avut momente în care am stat pur şi simplu liniştit şi mă bucuram de albastrul sentimentelor ei, în care eram împlinit metafizic. Am avut însă parte şi de momente în care eu stăteam erect în faţa ei în timp ce ea purta o centură de castitate cu lacăt de oţel.

Acum? Am renunţat să-mi mai doresc să fac sex deşi am fost atât de multe ori “acolo”. Mă simt prea bătrân pentru lucruri de astea, copilăreşti. Sper că voi face după căsătorie sau poate măcar după ce mi se va naşte primul copil. Oricum între timp cred că am devenit din nou virgin. 

One thought on “Virgin din nou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *