Fara morala

601. Regie. 5 controlori. Fiecare isi gaseste o victima. Singura doamna dintre acestia ii "acosteaza" pe 2 tineri care nu au nici un act la ei. Unul dintre acestia isi savureaza cafeaua in timp ce-i explica faptul ca nu aveau de unde lua bilet. Celalalt nu spune nimic, lasandu-si maistrul sa-l invete "cum stau lucrurile in Bucuresti". Dupa 2 statii doamna le propune sa imparta amenda. Tanarul nostru ne ras de o saptamana ii da 30 de ron din marinimie. Discutia continua intr-o nota mult mai relaxata. Ca un adevarat posesor de tricou cu "Gigolo Italiano", in timpul liber, studentul nostru o face pe angajata RATB sa-i para rau pentru banii luati dar cu regret nu are ce face, trebuie sa-si faca si ea meseria. La Eroilor coboara RATB-isti cat si invatacelul, fascinat de "skill-urile" prietenului lui experimentat care ramane in autobuz cu aceiasi cafea in mana. Cu un ranjet de victorie acesta isi indreapta privirea in toate directiile in cautarea admiratiei celor prezenti la fapta lui de eroism. Sincer, eu as fi platit 50 de lei.

Cismigiu. Ranjetul persista. 601 aproape gol. 4 gorile cu legitimatii de RATB. Tanarul isi pierde zambetul: "Pai… a mai fost un control si mi-au rupt biletul". Farmecele lui nu par a functiona in fata celor 100 de kilograme de indiferenta. In lipsa de alte victime ceilalti 3 merg in spate la clientul care nu vrea sa plateasca. Cobor la Universitate.

3 thoughts on “Fara morala

  1. :)) Mai eu una am scapat de vreo 2 ori ca uitasem sa-mi iau bilet, insa de cele mai multe ori controloarele sunt cele mai nervoase pe ratb. Oricum e cu dus si intors sistemu asta la noi. Daca am avea non-stop transport in comun si case de bilete la fiecare statie poate si-ar cumpara mai multi bilet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *