Om mare…

Sunt unele zile care iti schimba pur si simplu viata. E punctul acela din viata in care lucrurile o iau pe un drum total neprevazut: unul dintre acele puncte e 1 Aprilie 2008. Azi.

Dupa mult timp am auzit ceva de la Monika… o tipa din Viena pe care “am cunoscut-o” in Lituania. Vestea pe care mi-a dat-o a fost… Acum ceva timp ziceam ca abia astept sa am copii, sa ma joc cu ei pe dealul din poli, sa… Cine ar fi crezut! Oricum… o sa fie mai greu cu Poli… Of… Cred ca e de bine. Mi-am petrecut ziua la telefon cu ea si intr-un final am decis ca nici unul dintre noi nu ar vrea sa faca un gest care sa-l regrete… Mi-am luat deja bilete pentru Viena in weekend. O sa ma intorc sa termin facultatea, sa vad ce fac cu job-ul, sa vad… Sper sa pot continua facultatea apoi la universitatea tehnica din Viena. Sa-mi gasesc alt job nu ar fi o problema… cine ar fi crezut ca trebuie sa invat germana…

Pentru mine toate lucrurile astea sunt noi… neasteptate… imi bate inima intr-un hal… Plec Sambata la 7:30 spre o viata de om mare!

(o sa-mi para rau ca nu cred ca o sa pot merge in Australia la master… sau cine stie… mergem impreuna…)

4 thoughts on “Om mare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *