Punctual

  • am fost aseara la Ateneu. O experienta placuta.Surprinzator de placuta chiar. Intr-un colt al salii statea o doamna de 70 de ani care parea ca zambeste in continu… parea atat de calma si linistita. Era singura si cand o priveai iti dadeai seama ca asa ar trebui sa fie toate bunicile. Ma intreb de ce e o asa mare diferenta intre astfel de doamne si babele din fata blocului a caror singur scop in viata a ramas comentatul vecinilor… (sau doamna de 70 de ani de la casa de bilete de la Odeon care se vaita in public de nemernicul de concubin lasandu-ma sa stau 10 minute in frig… )
  • nu mai simt nevoia sa fac poze… nu mai simt nevoia sa intru in Lightroom…
  • desi adesea “ma trezesc” ca vreau sa scriu un post “mai serios” de cele mai multe ori ma opresc la timp…
  • joi am inceput sa rasfoiesc cursurile de la VARF (Specializarea – A4). Am fost placut surprins de ce contin si am inceput sa citesc din placere desre cum se creeazao imagine digitala… placerea a disparut in momentul in care mi-am dat seama ca am examen la materia asta, asa ca am renuntat… mai am mult timp pana vineri.
  • am descoperit un loc fain de baut bere: Curtea Berarilor din Curtea Sticlarilor. Exact ce trebuie: halba de un litru cu Timisoreana.
  • daca simti ca ti-e prea bine si ca nu te doare nimic iti recomand sa mergi la doctor… sa-ti faci niste analize si niste radiografii si apoi cu siguranta vei incepe sa simti si durerea.

5 thoughts on “Punctual

  1. Tocmai m-a surprins Google… am dat search dupa “curtea berarilor” si al treilea rezultat a fost… acest post, scris cu doua ore inainte…

    Curtea Berarilor e langa Suburbia si au bere chiar ieftina. 7 lei halba de un litru… iar daca vrei la sticla 3.5…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *