Ce face omul in loc sa doarma…

E ora 1 si ma intreb cine e mai penibil: Nasu incercand sa faca "marea demascare" sau Alina Plugaru vorbind despre sex oral. Daca primul a tipat 20 de minute despre faptul ca nu stiu ce deputat nu-si trimite copilul la camin ca sa stea el in garsoniera acestuia, ca sa nu mai primeasca bani de chirie de la parlament, cea din urma are o foarte mare mandrie in ochi pentru ca stie sa "o suga" (o citez, nu ma acuzati de nimic). "Nu toata lumea s-a nascut invatata" spune ea raspunzand unei telespectatoare care o intrebase cum se face, in ochii ei vazand o sclipire pe care am mai vazut-o la o olimpiada de fizica in privirea unei tipe care a reusit dupa 2 ore sa faca o problema de termo-dinamica pentru care era nevoie sa stii destul de bine integrale curbilinii (eram in clasa a 11-a atunci).

Cred totusi ca Nasul… ce nu face omul pentru audienta! Macar domnisoara blonda a recunoscut cum a intrat "in industrie", dar "domnul" Moraru’ o face pe justitiarul doar, doar de trece de 0.1%. Deci….a meritat sa il aud tipand in urechea mea pregatita de somn doar ca sa o aud pe Laura Andresan vorbind despre fanteziile ei cu fum.

Mai… daca le mai aud mult imi schimb parerea… Hai ca s-a terminat. Inchid si colegii mei TV-ul, sper.

Noapte buna.

2 thoughts on “Ce face omul in loc sa doarma…

  1. Pe dsoara care s-a nascut invatata n-am vazut-o, dar de Nasul o sa se transforme in “elodia 2” numai k nu numeroteaza inca episoadele..Ma intreb pe cine chiar intereseaza chestiile alea pt k inclusiv oamenii vizati se fac ca ploua, iar restul cred k schimba canalul k si mine..Internet is a better invetion than TV.

  2. Nasul a preluat un articol din Academia Catavencu pentru ca nu mai are voie Gigi sa-si mai cumpere 2 ore la el in emisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *