Vineri seara

Acest post va fi influentat de alcool si mai ales de Neptun care e retrograd. Vineri seara. Mult alcool in sange pana la ora asta. Dorinta de a fugi. Cat mai departe. E frig insa de a merge in Iasi sau acasa, mai ales singur. Intr noi doi fie vorba, chiar ma simt singur. O saptamana ciudata. Niste ultime zile in care m-am simtit foarte ciudat, in care vroiam o schimbare. Am fost pus pe cearta. Aseara cu cei 8 oameni din Roxxy care vroiau sa fumeze la nefumatori. Azi dimineata cu tipul de la BGS de la intrarea in cladirea de birouri. Mi-am pierdut din iesirile razboinice la Laser Tag unde am alergat, am transpirat, am primit o arma in fata. Am terminat “Povestea tarfelor mele triste”. Sper sa scriu mai mult despre acest mini roman. E bine sa-ti gasesti dragostea intr-un final, oricat de tarziu ai gasi-o. Acum… ametit… pregatit sa ies… un alt telefon care a inceput sa sune cand nu era cazul… simt nevoia sa fug.. nostalgic… ma gandesc la prima noapte in care am facut dragoste…

2 thoughts on “Vineri seara

  1. Frumoasa cartea “Povestea tarfelor mele triste”.Dragostea clar ca exista, tre numai sa o cauti unde trebuie…chiar si la 90 de ani:).

  2. Gabriel Garcia Marquez este unul dintre scriitorii mei preferati. Inca nu am citit Povestea tarfelor mele triste, dar o voi cauta; gasesc numai comentarii favorabile pe net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *