Iubire vs. Var

La unul dintre posturile anterioare "Ea" zicea: "Crunta iubirea asta daca esti nevoit sa acoperi urmele cu var alb…". Nu prea stiam la ce se refera asa ca m-am intors la locul "crimei" si am facut si eu o poza. Da… iubirea a fost acoperita cu urme de var alb pe placile de azbociment. Spun din nou ca ma bucur ca nu a acoperit si "Iubesc" ci doar numele ei si "TE". Iubirea ramane si in spatele urmelor de var, si in urma picaturilor de sange, si a lacrimilor.

 

iubesc Baie

"Declaratiile" din dreapta au avut aceleeasi soarta ca cea din stanga. Aseara nu mai era decat reclama, foarte inspirata, a celor de la Apa Nova. George a ramas fara popularitatea singurului om din regie care a reusit vreodata sa-i aduca un orgasm unei tipe intr-o baie publica, iar tipul cu Andreea… Probabil ca nu a fost singurul care a efectuat astfel de activitati intelectuale cu acea Andreea in baia respectiva.

Care dintre ele este totusi de preferat? Citand din cartea pe care am inceput aseara sa o citesc: "Niciodata nu m-am culcat cu vreo femeie fara sa o platesc". Ma dezic… dar nu-i asa ca e cel mai safe asa? Acum ceva timp cand s-a iscat o discutie despre curve la noi in camera eu eram cel oripilat de gandul ca cineva care e "in puteri" ar apela la asa ceva, acum insa, desi nu as fi in stare sa platesc pe cineva (probabil ca nu din cauze de morala ci doar din frica), mi se pare mult mai "de bun simt" sa platesti o curva decat sa dai un buchet de flori ca sa ajungi la acelasi rezultat.

7 thoughts on “Iubire vs. Var

  1. daca pui asa problema, toate femeile e curve si toti barbatii este porci. care este 😛
    fara suparare, dar nu prea am inteles cam ce vroiai tu sa zici, cum s-a ajuns de la urme de var la platit femei si strigate de placere in baie 😕

  2. din una-n alta… 🙂 Imaginile fac legatura intre urmele de var si scrisul din baia din Pirhania… in plus scrisul in sine si mai ales cartea pe care o citesc acum au facut urmatoarea legatura… oricum nu e neaparat nevoie de o conexiune intre ele… oricum eu acum sunt sub influenta “Povestea tarfelor mele triste”

  3. acelasi text cu “nicoleta” e si in edgar’s.
    de ce ti-ar fi frica de boli de la curve si nu ti-ar fi de la altele? ca era vorba de ajuns la acelasi rezultat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *