Iubesc

10112007225

Pizza hut.  Nu mai fusesem de mult. Asteptand portia de spaghete admir privelistea "Iubesc". Etajul 6. La 7 nu e "TE". Nici la 8. Sper ca rufele scoase la uscat nu acopera nici un "Te". Nu inteleg "Te iubesc". "Iubesc" e pe sufletul meu. Ce? Nu prea conteaza… Dar pot sa imi imaginez ca peste 2 ani voi trece pe langa acelasi bloc, ma voi uita la aceleasi balcoane de la gheta si voi spune acelasi lucru: "Iubesc".

Citeam acum cateva zile un post despre iubire, despre cum iubim si inevitabil mi-am adus aminte de intrebarea cuiva de tare de mult, daca stiu care e diferenta intre "o iubire" si "iubirea". Acum doi ani scriam pe aceiasi tema. Intre timp lucrurile s-au schimbat… acum cand recitesc tind sa-mi dau dreptate: "iubirea" e "chestia" pe care o traim acum si care intr-un final se dovedeste a fi doar "o iubire". Cred ca daca vrei sa fii fericit asa e cel mai sanatos: sa nu te indoiesti ca acum traiesti cea mai intensa dintre iubiri.

E posibil ca multi dintre voi sa fi uitat despre ce "am vorbit" azi, asa ca va readuc aminte: un bloc din Drumul Taberei pe care scrie la ghena de gunoi "Iubesc".

12 thoughts on “Iubesc

  1. La acelasi bloc ne uitam si noi sambata tot de la pizza hut. Crunta iubirea asta daca esti nevoit sa acoperi urmele cu var alb…

  2. cand mi-ai zis la inceput d http://www.gelu11.ro, m-am strambat …sincer nu credeam ca o sa intru vreodata sau poate doar din curiozitate…acum iti zic aici ca esti talentat la scris si cand ajung in fata calculatorului ma gandesc…hmmm…ia sa vad c mai are gelu nou…recunosc ca ai talent dar ia vezi sa nu ti se urce la cap:P

  3. i, ne-ai stricat toata distractia 😛 sa vezi cum o sa inceapa sa scrie gelu, acum ca l-ai laudat. chiar crezi k esti singura persoana care clipeste mai des cand vede in RSS reader un item nou in Insemnari? 😀

  4. Hai sa-ti dezleg misterul. Initial a fost scris “Te iubesc” iar mesajul era scris de el catre ea. Ea ce locuieste in acelasi bloc cu el. Ei 2 au aparut la stri impreuna cu administratorul de bloc ce era nemnultumit ca o data la 2 luni descopera ca el o iubeste pe ea scrijelind peretii. Inventiv, muza ta, dupa ce a terminat de decorat scara a descoperit balcoanele. E dragut dar parca suna a emisiune de gen “din dragoste”, ce pare mai mult comerciala decat iubire.

  5. Si avea numele tipei scris la ultimul etaj din cate amintesc. [Si am uitat sa-ti mentionez ca am stat 20 min. intr-o zi uitandu-ma la treaba asta.] Ca o comparatie…era acu cativa ani un EL. S-a tot gandit cum sa-si recupereze marea dragoste. Si-a luat o pensula si-o cutie de vopsea alba si a scris pe asfalt “Te iubesc”. A durat ceva pana ce EA a aflat de toata treaba asta. Chestia aia a stat pe asfalt vreo 3 ani. Cam tot atat a durat si dragostea lui fata de EA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *