Sa lasam aparatele in geanta…

Drumul meu spre casa a trecut azi prin Poli. La intrare un barbat tatatuat si destul de bronzat dormea la umbra alaturi de o bere. Aveam aparatul foto in geanta. Am vrut sa-l scot si sa imortalizez momentul. De ce? Nu stiu… ar fi fost un alt moment cu tagul “oameni strada” din lightroom. Mi-am dat seama ca unele lucruri se intampla si atat. Ce rost are sa le imortalizam… ar fi reiesit din acea imagine ca “tipul” respectiv si-ar fi “pierdut viata”. Era fericit, beat la umbra.

Pe deal zeci de copii de 2-3-5 ani. Fascinanti. Un pitic in albastru se chinuia sa se urce pe bicicleta. O pitica se lupta cu un balon urias. 3 copii imparteau o minge. Adorabili. Am vrut sa scot aparatu. M-am abtinut. Am preferat sa ma bucur “in liniste” si atat. Erau incredibili copilasii!

Asa e si cu iubirile….trebuuie sa stii sa te bucuri de ele. Cand le traiesti. Trebuie sa-ti dai seama ca momentele nu se pastreaza, nu se inmagazineaza ci se traiesc. Asa ca… sa nu pastram pentru viitor de ce ne putem bucura acum.

8 thoughts on “Sa lasam aparatele in geanta…

  1. eu prefer sa le imortalizez, ca pe viitor, cand mi-ar fi mai rau, sa imi revina zambetul pe buze doar privind pozele. ceea ce se intampla.

  2. Gelule, ai devenit prea intelept pentru varsta ta; stii vorba aia, ca batranii dau sfaturi bune pentru ca nu mai pot da exemple rele?? tu trebuie sa dai exemple, da??

    deci, sa inteleg ca te-ai hotarat sa o suni si sa-i zici ‘buna!’?? 😀

  3. @ Mihai – waw, folosesti cuvinte prea complicate pentru mine :D, let’s keep things simple

    @ Gelu – deci o suni????????? :D:D:D

  4. Din ciclul “some things are better left unsaid/unpictured”..sunt momente si momente, dar cel mai trist cred ca e sa te trezesti peste ani, cu sau fara poze k n-ai “trait”, “simtit”.

  5. citesc de ceva vreme cateva blog-uri interesante, si realizez ca voi cei care le scrieti sunteti mai tineri decat mine, poate mult mai tineri, si ma uimeste cat de intelepti sunteti/ suntem, stim lucruri atat de frumoase, stim teoria atat de bine, citim carti de dezvoltare personala, dar cred ca nu gresesc prea mult daca spun ca nu ne prea traim viata, ma insel oare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *