Dragostea vine in sacose de rafie

… de 3 lei cele medii, 4 lei cele mari si pentru ceva de-a dreptul urias trebuie sa dai 6 lei. Pretul e pentru plasa fara iubire-n ea. Dragostea vine dupa… cu trenul din Iasi, din Craiova, din Constanta… Se ascunde printre borcanele cu zacusca, isi baga colturile printre snitele de pui, capata putin din mirosul sticlutei de mir ce sta invelita intr-o bucata de ziar.

Saruturile calatoresc adormite cu metroul si se tin de bara asteptand cate o pana de curent pentru a iesi din amorteala; intr-un manunchi de rasuflari sarate o adiere dulce-acrisoare cu iz de primavara timpurie.

Imbratisarile impart aceiasi banca in Herastrau. Pestii morti cu pestii mori, bratele vii cu bratele vii; mainile se ating, barcile vaslesc.

2 thoughts on “Dragostea vine in sacose de rafie

  1. am zis ca nu am comentarii, dar nu ma pot abtine, asa ca … imi place mult ca poti scrie despre toate felurile de dragoste, uneori suntem prea egoisti si ne referim numai la un anumit fel de iubire, cea care ne priveste in mod direct, tu insa … poti sa scrii despre iubirea la 5 ani, despre o palma peste obraz pe care o tot asteptai, despre iubirea parinteasca, despre iubire si atat; asa ca, multumesc pentru asta 🙂

  2. Fluturasii se pierd pe varfuri de munte acolo unde sunt mai aproape de cer,acolo unde stelele asteapta sa fie prinse in pumn.Rasari soare de toama caci vreau sa-mi iau o sacosa de 6 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *