Cantina

Stau in cantina inconjurat de un nor de fum. Am venit mai ales din nostalgie decat pentru a invata pentru TS. Nu stiu ce mi-a venit… sa-mi aduc aminte de cum era in sesiune acum doi ani sau acum un an? Nu as fi atat de fraier… sa-mi aduc aminte cat de mult injuram locul asta si abia asteptam sa mergem sa ne rostogolim prin zapada… intre timp nici zapada nu mai e.

Am coborat si mi-am luat o sticla de pepsi si un pachet mic de PallMall. Inca mai tremur… aveam emotii cand i-am cerut vanzatoarei acre “si un pachet mic de PallMall si o bricheta. – Bricheta nu avem si avem decat PallMall UltraLight. – E bine asa!” Cred ca se simtea in glasul meu cat de novice sunt. Chiar simt nevoia sa fumez. Doar un pachet mic… poate asta ma poate salva… dar nu am bricheta si nu sunt in stare sa cer cuiva un foc. Probabil ca voi experimenta intr-un loc intuecat pentru a nu motiv de ras nimanui :-s. Acest moment mi-a adus aminte de primul pachet de prezervative pe care mi l-am luat. Aveam 17 ani si am dat tarcoale farmaciei aproape o saptamana pana cand am indraznit sa intru si sa cer: “10 aspirine!”. Era o “tanti batrana” si mi-a fost rusine… ma gandeam ca se uita la mine si imi cere buletinul sau incepe sa rada… a doua oara am avut noroc… in cele din urma am mers la cel mai indepartat chiosch din oras si am luat o cutie de Love Plus.

Acum cand recitesc randurile de mai sus imi dau seama ca suna ca-n “M-am hotarat sa devin prost” cand eroul se hotaraste sa devina alcoolic si dupa o saptamana de cercetari intra in coma alcoolica dupa doua guri de bere.
Acum ma intorc in cantina sa continui sa invat… Tineti-mi pumnii!

4 thoughts on “Cantina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *