Pe varful degetelor

Stau in bomba asta inconjurat de oameni beti, oameni obositi, oameni singuri, oameni cu idealuri si zile de nastere.

M-am trezit cu un sentiment ciudat in varful degetelor. Sper ca e doar in degete. Nu vreau sa cred ca si alte organe simt ca singurul motiv pentru care adorm atat de greu e faptul ca nu te pot avea. Cu siguranta nu vreau decat ca degetele mele sa atinga tastele si sa iasa ceva penibil, siropos si ieftin. Doar degetelor mele le este dor de cutele de sub sanul tau drept. Restul de mine e fericit si implinit cu singuratatea lui.

E ciudat ca mai tin minte momentul in care te-am vazut prima oara? Eram pur si simplu convins ca e un sentiment nou, o senzatie pe care nu a mai simtit-o nimeni pana atunci. Eram sigur ca eu l-am inventat, ca am fost primul care l-a descoperit. In putinul timp in care nu eram fascinat de ochii tai ma gandeam ca daca l-as putea patenta as face o avere. Stiam ca lumea ar da chiar si o mie de vaci pentru a putea simti  ceea ce simteam eu.

(sunt incoerent si inteligibil dar asta doar pentru ca ma chinui sa-mi pastrez promisiunea si sa scriu doar cu varful defetelor. ele nu stiu prea multe. ele nu s-au bucurat suficient. ele nu gandesc, doar ating)

O copila din spatele meu urla in telefon: “Ma simt foarte feicita! Sunt singura si ma simt bine. Vreau sa-ti transmit fericirea mea. Vreau sa o impart”. Eu nu vreau sa-mi impart fericirea cu tine. Eu vreau sa o reinventam. Sa ne jucam atat de mult cu ea pana gasim o formula pe care sa o putem vinde la coltul strazii. Sa stam impreuna si sa strigam: “Un kil de fericire la doar 10 lei. Fericire adevarata! 10 lei kilul!!”. 

Eram intr-un bar din Amsterdam si eram convins ca nu mai am decat 3 Euro in portofel. Fericit ca era “Happy hour”  am mers la bar sa cer o bere de 3 euro. I-am dat barmanului cele doua monezi spunandu-i ca sunt ultimii mei bani. Mi-a dat inapoi o moneda de un euro, se pare ca ambele erau de 2, spunandu-mi: “Friend, you are richer than you thought”. Am zambit. Da, desi nu pot sa te “am” macar existi. E ok ca altcineva sa se bucure de tine…

Ar fi atat de simplu daca ar fi vorba doar de sex. Ar fi simplu daca ti-as spune: “Vreau doar sa alunec in vaginul tau!”. Sa ejaculezi e simplu. Stii asta. Niste sperma in tine, pe tine, cu tine ar trebui sa rezolve problema. Nu o face. Nu o va face. Degetele mele nu vor sa-ti mangaie clitorisul. Ele vor sa-ti simta inima cum bate cand talpile tale ating acelasi nisip ca si talpile mele. Intelegi?

Degetele mele nu vor decat sa impinga alaturi de tine un caricior prin Carrefour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *