Jocul s-a schimbat

Am avut optiunea sa ma indragostesc. Nu am facut-o. Regret. Am reusit in schimb sa fiu un nemernic. Sa insel asteptari. Sa amagesc si sa ma amagesc.

Jocul s-a schimbat. Recordul e acelasi. 5 minute atunci si tot 5 minute acum. Intr-o seara de iarna am reusit sa stau suparat pe tine 5 minute. Mai mult nu am rezistat fara sa iti zambesc. Am incercat sa fiu suparat mai mult pentru ca mi-ai sarutat mai intai nasul si apoi fruntea. Nu invers, cum ai facut-o de la inceputuri pana atunci. Te-am iertat inca din momentul in care m-am pierdut in ochii tai dar a trebuit sa-ti arat ca sunt barbat si am principii. Mai intai pe frunte si apoi pe nas. Asa cum faceam de la incepuri.

Jocul s-a schimbat. Recordul e acelasi. 5 minute atunci si tot 5 minute acum. In serile de vara rezist 5 minute fara sa am erectie. E un colt de strada pe Victoriei unde stau fetele la produs. Le platesc cele cateva milioane si mergem intr-o camera pe care o au inchiriata in apropiere. Le las sa se dezbrace in fata mea, sa ma mangaie, sa incerce sa-mi faca o felatie si rezist. Ma uit in gol la ele si ma simt batran, de-un miliard de ani mai batran decat mine. Nu vreau insa sa-mi depasesc recordul asa ca intr-un final imi zic ca ar trebui sa-mi arat ca sunt barbat asa ca le iau capul intre maini si le pun sa ma sarute mai intai pe nas si apoi pe frunte. Niciodata invers.

Jocul s-a schimbat. Lucrurile au ramas la fel. In diminetile acelea de toamna scoteam o foaie de hartie, luam un pix si iti scriam. Nu vroiam sa-ti spun nimic. Nu vroiam sa transmit nimic. Eu nu vroiam… nu stiam ce nu vrei tu. Nu ma interesa ce vrei tu. Iti scriam scrisori adresate mie.

Jocul s-a schimbat. Lucrurile au ramas la fel. In diminetile astea de primavara scoteam telefonul, cautam o domnita si ii trimiteam un SMS. Il aveam salvat ca si template. Nu schimbam decat numele. “Nice dancing with you ____. O bere diseara sau ramanem cu A-ul?”. Nu vroiam sa-mi raspunda. Nu-mi pasa daca imi raspunde. Nu ma interesa ce vroia ea. Nu ma interesa cine era ea. Tu doar iti schimbai numarul de telefon in fiecare dimineata si mie nu-mi pasa.

One thought on “Jocul s-a schimbat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *