Insemnari

Vase murdare

Filed under: Personal,Reteta zilei — Gelu May 20, 2011 @ 00:54

Am tot scris despre experimentele mele culinare reusite. Uneori insa lucrurile nu stau atat de roz. Cateodata, dupa patru ore petrecute invartind in cratite trebuie sa aruc toata mancarea si sa ma aleg cu o chiuveta plina de vase murdare.

Acum… ma intreb: in cat timp ar fi trebui sa speli vasele? Trei ore? Trei zile? Trei saptamani? Trei luni?

Daca e prea greu de curatat oala, e ok sa o arunci? Are rost sa te chinui sa o cureti? Nu ar fi mai ieftin sa cumperi una noua de care, eventual, sa nu se mai lipeasca mancarea?

Serios. Nu e vorba de metafore. Acum o saptamana si ceva am incercat sa gatesc fasole cu carnati. am fiert fasolele 4 ore. Inca 2 ore impreuna cu amestecul de carnati. 6 ore in total. Miros de ars. Fum in toata casa. La sfarsit le-am aruncat si m-am culcat.

Azi am gasit in Gima fasole cu carnati la conserva. 5.4 lei. Chiar bune.

Am mancat. Apoi am golit chiuveta de vasele murdare ramase de la fiascoul culinar.

2 Comments »

  1. tot ai fost un norocos. am avut un coleg, care la fel a incercat sa faca fasole ; eu intre timp m-am culcat. din nefericire am aflat ca acelasi lucru il facuse si el, cand m-am trezit pe la 3 dimineata ca nu mai puteam sa respir de ce fum se facuse in casa. Il luase somnul pe nebun si a lasat oala pe foc. 3 zile am stat cu usa deschisa si tot mirosea infernal a fum

    Comment by SoulontheFloor — May 26, 2011 @ 21:38

  2. :))) Doamne, cat imi placi cum pui problema! ai atata haz… !

    Comment by ano'ni'ma — December 3, 2011 @ 05:21

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment