Momente de tacere

Nu stiu de ce intrebarea ei a dus la un moment de tacere, pentru ca intre noi fie vorba nu sunt un foarte mare aparator al joburilor facute din placere. Important e ca am stat amandoi minute in sir uitandu-ne in gol la intunericul de dincolo de geamul acceleratului.

-Sa stii ca nu sunt o persoana atat de rea.

-Nu am zis nimic. De ce nu ai mai zis nimic de iubire si alte lucruri dragute. Imi place sa te ascult.

-Nu intelegi. Esti copil… serios… nu sunt o persoana atat de rea. (nu am zis nimic, nu inteleg de ce insista sa-mi zica faptul ca nu e o persoana rea) Pana si curvele mai au momente de onestitate in care nu se gandesc doar la bani. In fine, nu stiu de ce incerc sa ma scuz. Totusi, nu stiu nimic despre tine.

– Ce ai vrea sa stii? Probabil ca nu vrei sa stii lucruri clasice asa ca vei fi prima care stie ca nu inchid becul de la baie niciodata. Nu mai am in instinct sa inchid becul de la baie, oriunde as merge, dupa ce ies. Cand merg acasa mama ma cearta tot timpul din cauza asta.

-Ok, sa inteleg ca atunci cand intrii intr-o relatie nu “stingi lumina” din vechea relatie?

M-a apucat un ras fortat. Totusi, e doar o curva proasta…

– Funny. Not!!! Nu, pe bune, nu e nici o metafora. M-am obisnuit de la munca si de la camin. Stau in camin si, nu stiu de ce, nu inchidem niciodata lumina la baie. La job nici atat. Din nou, nu e nimic metaforic.

-Scuze! My bad! Nu vreau sa incerc sa te inteleg asa ca… simt nevoia in continuare sa ma scuz… nu stiu inca de ce anume. Unul dintre clientii mei fideli imi plateste fiecare intalnire in avans. Banii de la sfarsit nu sunt pentru partida dinainte cum e de obicei ci pentru ce va urma. Pe mine ma maguleste putin increderea lui si de aceea cand ma suna incerc sa-mi fac timp pentru el indiferent ce. Acum o luna a venit la mine cu baiatul lui de 17 ani si ceva (cred). Mi s-a parut ciudat… l-a adus sa-si piarda virginitatea. Ok, this was a first… Trec peste detaliile stanjenitoare de la inceput. Ideea e ca pustiul statea dezbracat pe pat in momentul in care m-am pus langa el si am inceput sa-l mangai. In momentul in care vroiam sa-l sarut mi-am dat seama ca… nu pot sa fac asta! Ce-o sa raspunda cand tipa cu care e o sa-l intrebe cum a fost prima noapte? Nu i-am zis nimic dar l-am sunat pe tatal lui, care evident ca plecase la o cafea, si i-am dat banii primiti in avans. M-am simtit foarte bine in seara aia… M-am simtit mai putin curva…

– Deci tu crezi ca ai facut un lucru bun? Permite-mi te rog sa reformulez ca sa fiu sigur ca am inteles. Un pustan care ii aude pe prietenii lui cum se lauda cu aventurile lor sexuale (nu conteaza daca sunt reale sau nu) nu a putut sa faca sex nici macar cu o curva platita de taicasu. Nice! Asta sigur il ajuta la respectul de sine…

– …

A urmat un nou moment de tacere in care am privit acelasi intuneric din spatele geamului…

(va urma)

4 thoughts on “Momente de tacere

  1. Plusez..Eu cred k baietii ar tb sa isi inceapa viata sexuala cat mai devreme, si daca ar putea sa invete cat mai multe de la prima curva cu care a fost, ufff, multe femei ar fi mai fericite.

  2. d’accord, cat despre meserie… ea se “invata” pe parcurs.

    ps: Gelule sper sa fie o poveste lunga pt ca inceputul e o nebunie, astept cap 3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *