Alta Moneda

Se spune ca razbunarea e arma prostului. Se mai spune ca daca cineva iti da o palma ar trebui sa-i intorci si celalalt obraz. Altii spun “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”. Eu nu spun nimic. Doar 3 povesti cu 3 finaluri.

Eram impreuna si nu prea. Aveam conversatii geniale in Argentin, imi petreceam majoritatea noptilor in patul tau, ne hraneam cu zambetele celuilalt dar nu eram impreuna. Asa nu inseamna ca era ok sa te saruti cu alt tip, chiar daca era idolul tau, in fata mea. Mai ales ca iesisem in club  impreuna. Stiu ce sunt alea obsesii dar puteai macar sa astepti sa ma intorc cu spatele.

Eram de ceva timp impreuna. Totul era foarte ok. Ne intelegeam de minune. Sexul era grozav. Cu o singura exceptie: cel oral. Lipsea cu desavarsire. Am incercat “sa te conving” de cateva ori dar tu “nu intelegeai”. Am renuntat la idee.

Nu inteleg de ce te-ai suparat ca nu am apreciat cadoul pe care mi l-ai luat de ziua mea. Initial mi-a placut dar mi-am dat apoi seama ca mai aveam deja 5 canguri. Stiu, imi place ideea de Australia dar nu ar strica putin mai multa originalitate. Poate nu trebuia sa iti spun asta dar stii ca imi place sa cred ca sunt sincer. Nu trebuia sa te superi pentru un cadou pe care nu am stiut sa-l primesc.

A venit si ziua ta. Mi-a placut zambetul tau cand ti l-am pus pe deget. Si acum porti inelul acela de aur cu trei pietricele minuscule. Mi-a placut sa ti-l cumpar, mi-a placut sa ti-l pun pe deget. Stiam ca nu poti avea decat o singura reactie: sa te desparti de mine. Si ai facut-o desi ti-am spus ca era decat un inel, nimic mai mult. Sper ca acum ai inteles ca ala nu a fost un mod foarte elegant de a primi un cadou.

Nu am inteles surpriza de pe fata ta cand ti-am spus ca aveam nevoie de o felatie asa ca am “apelat” la altcineva. Era de asteptat. Poate totusi ca am exagerat putin cand ti-am cerut sa-mi decontezi cei 50 de lei dati tipei.

Ce vroiai sa-ti spun dimineata? Sa imi para rau? Fusese o partida aproape perfecta. Tu te-ai sarutat cu celalalt tip de fata cu mine. Eu macar am asteptat sa inchizi usa de la camera cand ai intrat peste noi in patul tau inainte sa continuam sa ne sarutam corpurile dezbracate. Vroiai sa vin dupa tine? Nici tu nu ai venit cand am plecat din club. Trebuia sa conteze ca tu fumai singura in bucatarie in timp ce eu cu sorta faceam sex in cearsafurile tale? Si eu am fumat singur la bar…

2 thoughts on “Alta Moneda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *