Nevoia de singuratate

Ok. Recunosc. Nu e nevoie sa aruncati cu pietre. Tritlul putea fi la fel de bine si “Fuga de singuratate” sau “Nevoia de a povesi” sau “Fugi, dar tot cu tine ramai”.

In ultimii patru ani am reusit sa fiu singur cel mult 4 zile consecuiv. Prin a fi singur inteleg fapul ca nu era nimeni despre care sa spun ca “e cu mine”, “sunt cu ea”, “e tipa cu care am o pseudo relatie”, “e tipa care imi face sex oral dimineata”, ” e tipa care ma face sa zambeesc”, “e EA”… Da… sunt blestemat!!!!!

Acum ceva timp am vrut sa ma lupt cu aceasta tragedie greceasca si am plecat. Am plecat departe. Undeva unde nu puteam sa gasasesc pe cineva langa care sa ma trezesc, undeva unde nu existau sfarcuri de sarutat, undeva unde nu existau tipe in cautarea eroilor din copilarie… Si totusi… ca sa ajungi undeva trebuie sa calatoresi spre acel loc… Pe aripile balaurului magic nu exista reguli sau constrangeri. Acolo esti doar Tu cu lucrurile de care fugi. Copii, ascultati-ma pe mine: de tine nu reusesti niciodata sa fugi! Serios, Gelu nu a reusit niciodata sa fie mai mult decat un Gheorghe de Bucovina care a crescut la un pas de coada vacii.

Sa revenim. Mi-e frica sa ma trezesc cu unu gust de singuratate care sa-mi muste din stomac. Eu sunt centrul universului meu dar simt nevoia ca cineva sa “graviteze” in jurul “lui”. Imi place prea mult cum imi sta parul ca sa nu simt nevoia sa mi se confirme lucrul asta.

E 11 Martie. Termin a 4 (5)-a Timisoreana. Ma duc sa ma culc singur.

4 thoughts on “Nevoia de singuratate

  1. Nevoia de singuratate … Hm eu chiar o resimnt de multe ori!
    In general ma consider o entitate de sine statatoare, care poate exista si fara o persoana alaturi. Si ideea poate fi extinsa. Acesta entitate nu are nevoie sa discute cu cineva pentru a lua o hotarare (prefer sa fac o scurta plimbare pe jos pentru a ma decide … daca situatia e mai dificila, logic, plimbarea e mai lunga).
    De ce am pus comment-ul asta? Simplu … Pentru ca din acest punct de vedere ma simnt diferit de tine si pentru ca diversitatea caracterelor umane ma face sa pretuiesc mai mult viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *