Relatii imposibile

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla atunci cand esti intr-o “relatie” imposibila e ca aceasta sa devina deodata posibila. Romeo si Julieta au avut noroc. Nu au apucat sa vada ca riscul caderii in banal e mult mai apasator decat orice razboi intre familii. Astfel de relatii sunt conduse de adrenalina. Daca iei o relatie care nu ar avea nici o sansa de reusita si adaugi un sot gelos care tocmai a iesit din inchisoare, un copil de 3 ani si o diferenta de varsta de 10 ani obtii cu siguranta o poveste de dragoste invidiata de toata lumea.

Acum serios, stiti vreo “relatie” imposibila care s-a transformat intr-o “relatie clasica” dupa ce “s-a rezolvat impedimentul”? Nu stiu… el casatorit, ea studenta… el divorteaza pentru ea si apoi lucrurile sa mearga cum si-au imaginat…  Sau ea intr-o relatie de mii de ani, el fascinat de ea (de faptul ca nu o poate avea) si in momentul in care ea se desparte de “vesnicul sot” cele doua intalniri pe saptamana sa mai aiba vreun sens?

Daca la un moment dat crezi ca te-a apucat Dumnezeu de picior si tipul pe care il iubesti tocmai s-a despartit de prietena lui de-o viata eu zic sa-i gasesti o alta tipa langa care sa fie ca sa poti sa-l iubesti in continuare.

7 thoughts on “Relatii imposibile

  1. @iarna care nu mai vine, @sunny

    Ce legatura are cu mine postul asta?

    @mika,

    Ce legatura are Australia… se pare ca nu inteleg nimic…

  2. Postul tau m-a dus cu gandul la un film bun, pe care ti-l recomand : “Gegen die Wand” (http://www.imdb.com/title/tt0347048/
    ). Daca l-ai vazut, numai bine:). Nu sta in firea mea sa dau comentarii, dar tin (aparent destul de mult) sa spun ca (ma enerveaza ca) ai dreptate cu ultima fraza. Dar, cum se spune… ce-si face omul cu mana lui, se numeste…lucru manual. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *