Sex sau masturbare?

Vroiam initial sa scriu un post cu titlul de mai sus dar dorind sa-mi documentez putin postul (nu stiu ce m-a apucat :P) am deschis prima pagina pe care mi-a aratat-o Google. Sa zicem ca inceputul te face sa crezi ca ai nimerit unde trebuie

Masturbarea se poate defini ca o actiune a bărbatului sau a femeii de a-si atinge si manipula organele genitale in scopul producerii de plăcere sexuală. Sfărsitul acestui act este punctul in care persoana respectiva atinge o stare de plăcere foarte intensă, numită orgasm. Lucrul acesta implică eliminarea de lichid seminal in cazul bărbatilor, si atat miscări ale vaginului cat si a altor părti genitale in cazul femeilor. Masturbarea este un act de auto-satisfacere sexuală.

Daca citesti insa in continuare ajungi neaparat sa te uiti pe ce site ai ajuns:

Masturbarea este anormală si dăunătoare sănatatii omului – atat in cazul bărbatilor, cat si a femeilor. Exista cazuri reale de oameni care au practicat aceasta forma de auto-satisfacere sexuală si care au avut de suferit din pricina unor boli si afectiuni provocate de ea. Lucrul acesta este cea mai mare dovadă ca masturbarea nu numai ca nu este normală, ci ca are si repercursiuni grave asupra sănatatii omului, cu cat ea este practicată mai des si pe o perioada mai lungă de timp.

Da… ati nimerit… un site cu “sfaturi” crestinesti. Se mai intreaba cineva de ce fuge lumea de biserica? Sunt curios de cat de des se masturbeaza preotul (arhiepiscopul) care isi incepe cuvantarea scuzandu-se:

Cu siguranţă că sunt alţii mai în măsură să scrie despre acest subiect, dar, în calitate de păstor al turmei, mă simt obligat să vorbesc deschis, lăsând la o parte cunoştinţele şi experienţa mea, limitate în acest domeniu.

O alta intrebare care se naste cand citesti intreaga predica, mai exact aceasta portiune:

Masturbarea are două efecte psihologice foarte grave. În primul rând, îndepărtează sexualitatea umană de dimensiunea sa interpersonală, deformându-i rolul său natural, care este procreaţia; aceasta, la rândul său, presupunând două persoane: un bărbat şi o femeie. Această înde­părtare individualizează sexualitatea umană, omul îndreptându-şi întreaga atenţie către sine. Acest narcisism poate dăuna psihicului, ducând la egoism, lipsa preocupării pentru ceilalţi şi, de fapt, la disfuncţie sexuală. Şi, în măsura în care această practică se concentrează în întregime asupra eului, este perfect posibil să conducă la fixarea anormală asupra persoanelor de acelaşi sex. Aceasta, la rândul său, poate duce la homosexualitate.

este daca se uita in oglinda sau daca se gandeste la consilierul bisericii in timp ce “pacatuieste” ca eu unul nu ma simt nici narcisist si nici homosexual daca ma masturbez uitandu-ma la un film cu Pamela Anderson. Poate sunt eu mai bolnav.

Vroiam totusi sa spun altceva, acum doar m-am simtit putin atacat. Intrebarea pe care vroiam sa o pun e cand ar trebui sa alegi sa faci sex si cand sa spui “Ok, noapte buna, ma duc sa fac o laba”. Inainte sa o considerati o intrebare tampita ar trebui sa va intrebati de cate ori ati regretat ca v-ati “auto-satisfacut sexual” si de cate ori ca v-ati tras-o cu unul/una?

Daca v-am convins totusi ca o laba buna e mai buna decat o pizda proasta sa nu uitati ca

Malahia prici­nuieşte vătămare trupului celor ce o practică, precum zic doctorii, astfel:

     1) Îngălbenesc.

     2) Le slăbeşte stomacul.

     3) Le slăbeşte vederea ochilor.

     4) Pierd glasul.

     5) Pierd isteţimea şi ascuţimea minţii.

     6) Pierd ţinerea de minte.

     7) Pierd somnul cu oarecare visuri tulburate.

     8) Tremură trupul lor.

     9) Pierd bărbăţia trupului şi a sufletului.

     10) Li se întâmplă dambla.

     11) Le urmează scurgerea cea prin somn, de multe ori şi când sunt deştepţi.

     12) Imbătrânesc curând şi mor rău şi cu ticăloşie.

Aşadar, păcatul acesta este ca o ciumă şi stricăciune a neamului ome­nesc, şi face pe malahienii să petreacă şi aici o viaţă ticăloasă şi în cealaltă viaţă să se muncească veşnic în focul muncii… (C. F. S. o.c. 91-94).

     Cel ce a făcut malahie, 40 de zile se canoniseşte cu mâncare uscată (adică pâine şi apă) petrecând şi în fiecare zi făcând o sută de metanii.

 

Acestea fiind spuse, eu ma duc in club la agatat 🙂

6 thoughts on “Sex sau masturbare?

  1. Iti vine sa-ti dai palme cand vezi ce scrie pe site-ul ala. Partea neplacuta ca sunt multi care citesc si cred ce scrie acolo. Animalul care a scris textul ala merita o mama de bataie, cei ca el strica oamenii la cap.

  2. in loc sa faca laba cel care o scris pe site inventeaza ce i vine in cap,mi-am pierdut si 2 min din viatza citind site-ul asta de 2 lei si inca 1 min facand commend

  3. @Dorin, stiu ca nu o sa mai intrii pe site, dar sunt curios: vrei sa slabesti sau ti-e frica, ca o sa slabesti (Google stie de ce intreb)

    @flo, daca acelasi Google nu iti ofera raspunsul la ceea ce cauti nu inseamna ca ceea ce ai gasit nu iti raspunde la intrebari pe care inca nu ti le-ai pus

    @all, care e sensul de a lasa comentarii anonime?

  4. Dude, n-ai auzit de dreptul la libera exprimare a opiniei? Ce te iei de saracii oameni, isi exprima si ei liberi opinia 😛

    BTW, apropo de masturbarea care duce la individualism exacerbat, egoism, comportament antisocial & shit. Mie cel mai mult imi place cu prietena de fata. O chem si pe ea sa-mi mai aleaga cate-o gagica misto de pe net :D… Pai asta nu e comunicare, dom’le? Nu e comportament social? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *