Constatare

Daca el vine si te ia de mana, te duce in parc, te urca intr-o barca si te saruta in timp ce se chinuie sa vasleasca nu apuci sa te gandesti la nimic.

Daca insa ti-ar trimite un mesaj cu : “As fi vrut sa te iau de mana, sa mergem in parc si sa te sarut in timp ce vaslim” ai zambi si l-ai iubi putin mai mult.

6 thoughts on “Constatare

 1. Concluzie? Nu avem nevoie ca ei sa faca gesturi “marete” pentru a ne dovedi dragostea. Uneori un simplu mesaj de acest fel ne umple sufletul si ne (re)aminteste ce persoana frumoasa avem alaturi.

 2. E mai simplu de atat… Citind mesajul, creierul da play la un filmulet in care el o ia pe ea de mana, o duce in parc, o urca intr-o barca, o tine in brate si-o saruta pe gat, dupa ureche. Si tot creierul nu prea face diferenta intre realitate si play la filmulet, tot aceiasi neuroni se aprind, tot aceiasi centri de placere sunt activati.

  In plus, mai apare un strat in care ea poate vedea asta un pic din afara, si, nu-i asa, ce traiesc altii, intotdeauna pare mai romantic, mai frumos, mai bun. In filmulet nu vezi ca barcii i-a sarit vopseaua, ca el are bratele un pic cam subtiri pentru un vaslas adevarat, ca ea are urechile cam mari.

  De asta avem nevoie de povesti :).

 3. Pe moment poate asa e, dar in timp o sa uiti de mesaj. Pe cand daca se intampla cu adevarat vei ramane cu amintirea placuta mult si bine.

 4. Vlad, probabil ca ai dreptate dar la ce-l ajuta pe “el” amintirea de dupa? Scopul e sa o faci fericita “acum” nu peste 3 luni cand isi va aduce aminte, dar oricum si-o va trage cu altul.

 5. eu vad asa situatia. mesajul s-ar putea sa ramana in telefon mult si bine, nu 3 luni dupa care mi-o trag cu altul. deci de fiecare data cand voi reciti mesajul, voi retrai (oarecum)aceeasi senzatie.
  daaar… daca timp de 6 luni, un an, trei, imi tot trimiti mesaje de genul dar (aproape) niciodata nu pui ceva similar in practica, poti fi sigur ca nu mai dau doi bani pe al n-lea mesaj. poate-mi place mie sa visez, dar hai sa nu fim copii si sa recunoastem ca nu hranesti o relatie doar cu povesti.
  per total, tind sa tin cu Vlad

 6. Prefer realul decat imaginarul…prefer acum nu maine … plus mesaje siropoase … nope … nu de mine … Acum na…mai tin la altele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *