Cu talpile pe nisip

Stau la 5 metri de mare cu talpile pe nisip, o bere langa (care se cam termina), telefonul in mana, muzica de Joi in urechi. Urmele lasate de furnici sunt distruse de pasi mult mai mari. La 2 metri doi tineri incearca sa faca dragoste. El si-a pus paltalonii in vine si o penetreaza cu pofta. Dupa 5 minute romantismul s-a terminat cu paltalonii ridicati si ea cautandu-si orgasmul la umbreluta din stanga visand la adieri de zeci de minute.

A mai cazut o stea, de fapt s-a mai irosit o stea caci nimeni nu mai priveste cerul in asteptarea de dorinte implinite. Ne aruncam dezbracati in mare calcand pe gandacii ce se taraie pe nisip. Valurile se sparg de trupuri obosite de dorinta de a trai.

Copilul din stanga isi construieste castelul de nisip fara turnuri sau ferestre caci, nu-i asa, apa va ajunge intr-un final la cel mai inalt fir de siliciu. Ea inca nu stie ca stelele care stralucesc puternic nu fac decat sa ne anunte ca vor muri. Stie insa ca fluturele albastru care isi misca cu greu piciorusele va muri in urmatoarea ora si nu poate decat sa-i sufle in aripi pentru un ultim zbor.

2 thoughts on “Cu talpile pe nisip

  1. Nu te recunosc in postul asta. Parca nu l-ai scris tu, desi seamna foarte mult cu ceea ce scrii tu.
    Nu te-am mai citit de mult. Mi-era dor >:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *