Dostoievski si sanii

Eram acum cateva zile la o terasa si la masa din spate un tip tragea o concluzie cat se poate de evidenta (desi unii ar putea spune ca e putin surprinzatoare) : " Daca vrei sa te culci cu o tipa ai mai mari sanse daca pur si simplu o intrebi: <<Vrei sa ne futem?>> decat daca incerci sa o iei prin invaluire." Cu mine era si un prieten care m-a sunat aseara sa-mi zica faptul ca i-a urmat sfatul tipului de pe terasa si a mers intr-un club si a intrebat-o pe tipa a carei sani il fascinau: "Nu vrei sa te culci cu mine pentru ca mi se par geniali sanii tai?". Raspunsul? "Ok, hai la mine, dar nu o sa te las sa-i atingi sau sa-i vezi mai mult decat ai facut-o deja!".

Ajunsi la ea, tipa merge la baie si se intoarce imbracata doar cu un pulover pe gat. "Dupa cum ziceam: fara atingeri mai sus de buric".  Nu mi-a zis prietenul meu foarte multe despre reactia lui dar nu e prea greu de imaginat.

Inainte sa inchida mi-a zis ceva ce m-a pus pe ganduri: "Tu ce ai fi facut? Ma simteam ca atunci cand hoinaream prin librarii si vroiam sa rasfoiesc cartile lui Dostoievski dar nu puteam pentru ca stiam ca acasa am zeci de volume de Blaga sub perna"

3 thoughts on “Dostoievski si sanii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *